Virusul sănătății


ATENŢIE! Nu vreau să vă sperii și să creați panică, dar Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a anunțat vestea proastă că a apărut o nouă pandemie extrem de periculoasă.
În lume, numărul persoanelor sănătoase crește rapid.
Sunt deja sute de milioane în China, uriașe în Italia și Europa și miliarde în întreaga lume. Persoanele infectate cu virusul sănătății sunt extrem de periculoase. Nu cumpără medicamente în farmacii, nu merg la spitale, nu vorbesc despre boli, fac sport, mănâncă sănătos și cel mai periculos este că gândesc singuri. Zâmbesc și sunt aproape întotdeauna de bună dispoziție.
Procedând astfel, acestea provoacă pierderi uriașe companiilor farmaceutice și întregii vaste industrii din domeniul sănătății.
Dar OMS spune că au fost deja luate măsuri pentru combaterea virusului sănătății. Pentru a te proteja de acest virus, este suficient să te uiți la televizor în mod regulat, să asculți declarații guvernamentale, informări ale personalului național al crizei operaționale, să cedezi panicii și sugestiilor, să citești cu atenție mass-media și statutul de pe rețelele de socializare și, cel mai important, să nu zâmbești niciodată și nu credeți în bine.
Aceste precauții vă asigură că nu veți fi niciodată infectat cu virusul sănătății!
via Elena Ivan

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: