Home

Welcome to your new site.

Welcome to your new site! You can edit this page by clicking on the Edit link. For more information about customizing your site check out http://learn.wordpress.com/

Latest from the Blog

Nostalgii

Nostalgia reprezintă faptul că îți este dor de anumite perioade ale vieții tale. Și dacă devii și romantic înseamnă că acel trecut era glorios și că totul este ideal, că se luptă binele cu răul și triumfă binele. Normal că mai este un erou care se căsătorește cu o fată frumoasă și trăiesc și astăziContinue reading “Nostalgii”

Citatul zilei de 5 iulie

Scrisoarea unei mamei care a ajuns povară pentru copilul ei !Copilul meu,Azi, am înţeles că nu mai sunt cine am fost pentru tine. Eu nu mai simt că îţi sunt mamă, ci simt că-ți sunt doar o povară. Azi am aflat cu uimire că mama este mamă doar cât timp copilul are nevoie de ea,Continue reading “Citatul zilei de 5 iulie”

Noaptea fermecată

La noapte am să ies la vânătoare/ după vise și copilărie/ o să alerg cu fluturașii/ și o să ascult broscuțele pustii. Oracaitul lor nu mă va deranja/ căci voi discuta și cu peștii dintr-o baltă/ vreo salcie va plânge povestea ei/ cu o frunză ca și pălărie. Un puf al nopții călduroase dacă măContinue reading “Noaptea fermecată”

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: