About

Introduce yourself – who you are, what you do, and where you are.

This is an example of an about page. Unlike posts, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

De ce acest site?

De două săptămâni de când am pornit acest site am tot fost întrebat de ce am nevoie de un site. O persoană mi-a spus că nu are rost, altă persoană că sunt bani aruncați, altele au început ca să râdă la această idee. Oricum ar fi acest site a pornit de la o idee năstrușnică. Acum mai bine de un an am inceput ca să scriu pe facebook păreri despre diferite subiecte, un fel de refulare din vremurile când ieșeam cu adeverință. Primind păreri pozitive am continuat ca să scriu. O persoană deosebită, cu studii de gramatică și literatură, mi-a dat și câteva lecții în privat pentru care-i sunt enorm de îndatorat. Mai departe am continuat ca să scriu, dar cu excepția persoanei respective, nimeni nu critica constructiv și o vreme a dat like-uri instinctuale și apoi nimic.

Intenția mea cu acest site este simplă. Nu caut aprecieri de serviciu ci pur si simplu vreau să mi scriu părerile. Dacă cineva le consideră bune poate să dea like în caz contrar, fără supărare, are toată libertatea ca să-l ignore. Oricum nu veți afla lucruri extraordinare ci doar opiniile unui om care se vrea modest și simplu. Nu pentru că se desconsidera ci pentru că atât timp cât ești modest ești conștient că ai foarte multe de învățat și Slavă Domnului că sunt încă multe de aflat. Mai mult vă mulțumesc anticipat dacă treceți pe aici. Cu stimă și respect!

%d bloggers like this: