Cum recunoști un vampir energetic?


Dincolo de faptul că îți dai seama că după fiecare întâlnire cu acel om te simți sleit energetic, mai sunt și alte semne.
Vampirii energetici se plâng tot timpul de ceva, au mereu de spus ceva de rău despre orice, au tot timpul dubii în legătură cu ceea ce vrei să faci, te descurajează de fiecare dată cu replici de genul „Știu pe cineva care a făcut asta și uite ce a pățit…”.
Și eu nu spun că uneori nu este în regulă să le prezinți celor apropiați niște informații care ar putea să-i ajute să ia o decizie, ci spun că nu este cazul să fii mereu cel care vorbește despre tot felul de nenorociri, despre tot felul de experiențe negative ale unora sau altora, care vede mereu doar jumătatea goală a paharului și le prezintă acea jumătate goală a paharului și altora, ca să-i descurajeze să facă un anumit lucru. Nu prezentați celor apropiați/ cunoscuților un lucru pe care l-ați aflat voi la cincea mână ca fiind Adevărul absolut, nu mai inundați oamenii din jur cu negativitate!
Discutam odată, cu ani în urmă, la o întâlnire pe teme de spiritualitate despre medicina holistică și mulți dintre cei prezenți spuneau că ar lua în calcul ideea de a apela la medicina holistică, dacă ar avea probleme de sănătate. Până când o persoană a spus pe un ton foarte hotărât că ea, una, nu ar face niciodată așa ceva, pentru că știe pe cineva care a apelat la medicina holistică și a murit. Și am simțit imediat cum s-a schimbat energia din acea începere, oamenii au început să se uite unul la altul îngrijorați și era evident că încep să aibă dubii, că gândesc ceva la modul „În acest caz, nu știu dacă mai este cazul să mai iau în calcul medicina holistică, dacă mă îmbolnăvesc. Poate că e mai bine să recurg la metodele clasice, la medicina alopată…”.
Și mi-am dat seama: „Este uluitor ce efect poate avea un vampir energetic asupra unor oameni care nu sunt ancorați în propriul adevăr! Un singur om, cu doar câteva cuvinte, reușește să se joace cu mințile atâtor persoane…”.
Sursa: Mihaela Dan

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: