Iartă-mă, mami!


Am stat acolo unde m-ai lăsat două zile întregi….am dormit chiar pe marginea drumului. Ma speria zgomotul de mașini, dar nu m-am mișcat…stiam ca o sa te intorci dupa mine…
Aseară, una dintre acele mașini s-a oprit din ea a coborât o doamna frumoasa ca tine mami…mi-a dat sa mananc painica, dar i-am spus nu. Mi-a spus ca nu pot ramane singurel acolo noaptea si m-a luat in brate…Am încercat să-i explic că te aștept, dar nu auzea gandurile mele. Am ajuns să fac pipi pe mine de frica in timp ce plângeam! Ea nu a înțeles că mă desparte de tine, mami…! M-a luat împotriva voinței mele! Eram atât de trist pentru că știam că vei fi îngrijorata, mami…. Am ajuns la ea acasă.
Am continuat să strig dupa tine in sufletul meu, sperând că mă vei auzi, dar nu ai venit niciodată. Am refuzat bobitele cumparate, imi era atat de foame…simțindu-mă atât de rău.
Îi tot spuneam că trebuie să mă întorc inapoi…pentru că aveai să crezi că te-am abandonat când vedeai că nu sunt acolo in drum, unde m-ai lasat, mami…!
Eu, care te iubesc din toată inima și sufletul, nu am încetat să plâng de când ne-am despărțit acum câteva zile. Vreau să știi că nu ți-aș face niciodată asta.
Nu știu unde ești acum mami, nu stiu de ce de ce ai oprit mașina și m-ai lăsat acolo….Cu siguranță ai avut ceva foarte important de făcut. Poți să mă găsești acum, mami?
Azi am mancat prima data pentru ca ma durea burtica. Am dormit și pe un pat foarte moale. Și din întâmplare am mișcat și eu puțin coada. Îmi pare atât de rău, mami draga, te rog să mă ierți. Pur și simplu doamna este foarte drăguță cu mine. Mi-a spus că pot rămâne la ea pentru totdeauna. Ma striga Bobita, dar eu am deja un nume. Când vei veni sa mă iei, îi poți spune doamnei…. Vei vedea cât de surprinsă va fi când îi vei explica că a fost o mare greșeală.
Pentru că mami, te întorci după mine, nu…?

Animalele de companie nu sunt de unică folosință atunci când nu mai vrem nevoie de ele. Sunt un angajament pe viață. Sunt o familie! Mulțumesc mult tuturor celor care îi adoptă și îi salvează până la ultima lor suflare iubitoare. Din cauza ta, lumea aceasta este un loc mai bun…

Text preluat

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: