Iubirea nu este o întâlnire întâmplătoare


🧚‍♀️ IUBIREA NU ESTE
ÎNTÂLNIREA A DOUĂ CORPURI,
IUBIREA ESTE O FRECVENȚĂ

Iubirea nu se căută în standardele frumuseții, în idealizarea persoanei perfecte care nu greșește niciodată sau în cea care are exact aceleași pretenții.

Iubirea nu poate fi „căutată” pentru că nu se ascunde de nimeni.

🧚‍♀️Este o frecvență care în cea mai mică mișcare internă este agitată și emisă în unde de energie care vibrează în univers.

Nu suntem oameni care caută Iubire, suntem Suflete care respiră în această energie, care atrag și resping în funcție de nevoile și alegerile lor.

Dragostea este acea frecvență, atât de apropiată și atât de simplă, încât atunci când ne uităm în afară nu o putem vedea.

🧚‍♀️Cine găsește IUBIREA, o găsește nu pentru că a căutat-o, ci pentru că a simțit-o… iar vibrația ei i-a atras pe ceilalți asemeni lui, către el.

Când înțelegem că cheia experienței iubirii nu constă în cine suntem, în înfățișarea pe care o avem sau în imaginea pe care o construim, ci în capacitatea de a ne manifesta, în primul rând în interiorul nostru, abandonăm iluziile și nevoile ego-ului și ne satisfacem setea de această sursă inepuizabilă.

Așadar, nu este vorba de a fi cu cineva.
Este despre a fi confortabil cu tine însuți, este despre a nu ne proiecta nevoile asupra celorlalți, este despre a ne elibera de tiparele sociale, de traumele trecutului și de a ne accepta într-un mod atât de profund și de frumos.

🧚‍♀️Importanța de a te IUBI și de a vibra pe această frecvență.

Pentru că această stare este LEACUL rănilor noastre, este comoara pe care am căutat-o ​​atât de mult.

Nu căutați Iubire, trăiți în Iubire… și orice altceva va avea sens.

Arturo Cárdenas
Via Anca Florea

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: