Citatul zilei de 16 Februarie


“Se spune, pe aici, că tu eşti fata care râde mereu; că poţi fi complet distrusă, dar continui să strălucești ca o stea; că viaţa s-a săturat să îți tot pună beţe în roate, dar acel zâmbet rămâne intact; că îi pui în primul rând pe alţii şi te lași ultima, chiar dacă rămâi cu mai puțin.

Am auzit, de asemenea, că îți place dragostea de dinainte, cea de modă veche… cea care te încântă cu cărți, flori și ciocolată, cea care iubește frumos și dăruiește totul, dar că de la atâtea “lovituri” deja ai învățat să fugi din acele locuri în care nu te lasă să înflorești.

Se spune, pe aici, că ești nebună, că treci drept ciudată și că zilnic citești poezie, că iubești cărțile și dansezi în ploaie, că spui că ești la dietă, dar niciodată nu refuzi o ciocolată, chiar dacă după aceea te cerți cu oglinda și cu acei blugi care ți se potrivesc perfect.

Se spune, pe aici, că așa ca tine sunt puține, că te impresionează mai mult onestitatea, bunătatea și modestia decât o persoană cu titluri, bani sau clasă socială. Că pari ca un sătuc liniștit, dar știi să te enervezi ca un oraș metropolitan. Că te emoționezi cu mesaje, că dansezi și mergi fericită și că te dai la o parte dacă încearcă să te sărute, pentru că ai fost învăţată că trebuie să fiţi iubiţi mai întâi pentru a face asta.”
Text preluat

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

One thought on “Citatul zilei de 16 Februarie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: