O scrisoare pentru două inimi


Draga mea astăzi vreau ca să-ți scriu o scrisoare. Mâine, așa cum fac toți de Valentine’s Day, nu voi avea timp așa că o fac astăzi. Mi-ar plăcea ca să o împachetez într-un plic și mâine dimineață atunci când o să deschizi ochii să o citești. Numai că spre deosebire de alți oameni eu vreau ca să ne sărbătorim iubirea în fiecare zi pentru că iubirea mea pentru tine nu are ocazii speciale. Ea te are doar pe tine în suflet și în gând. Mai am o problemă pentru că nu-ți cunosc adresa și nici măcar numele. Așa că scrisoarea ar trebui să fie cam așa:

” Sărbătoresc iubirea cu tine în fiecare zi încă de când te-am cunoscut. De la momentul în care te-am văzut prima dată inima mea a început să tresalte și obrajii mei să se imbujoreze. În momentul în care privirile noastre s-au întâlnit parcă a coborât magia în viața mea și a rămas doar ca să ne spunem prin cuvinte căci noi ne iubeam deja. Din timiditatea de la început am început ca să prind curaj căci îmi dădea putere privirea ta cristalină și ochii mei străluceau tot mai des. Sărbătorim iubirea de la prima mea atingere a mâinii tale în mod accidental. Tu te-ai fastacit timid și gingaș fără glas și mie îmi păreai deja o zeiță care a coborât pe pământ doar pentru mine. În ziua în care ne-am întâlnit prima dată parcă și inima mea s-a trezit la viață. Tu ai devenit pentru mine o primăvară a vieții mele banale. Primul nostru sărut parcă ne-a înălțat la cer și stau acolo de când te cunosc și numai pașii mei coboară pentru a te urma în viața ta amestecată cu bune și cu rele. Iubesc veselia ochilor tăi când mă văd și sărutările pătimașe ca și momentul din așternut când stingem focul pasiunii noastre. Îți mulțumesc pentru momentele în care mi te destăinui în privința grijilor tale. Iau fiecare gând greu al tău și-l duc departe pentru a-l îneca în râuri. Totuși când niciun cuvânt nu te poate consola prefer să tac și să mă cufund în oceanul senin al îmbrățișărilor noastre. Nu ne oferim palate și trofee, dar tot ceea ce ne oferim este din suflet. Așa poate poți cuprinde sentimentul iubirii mele pentru tine cu cât crește mai mare. Poate că nu suntem perfecți și tocmai acest lucru îmi place căci în imperfecțiunea vieții noastre ne oferim un ideal al nostru de a iubi. Aș vrea ca astăzi să simți iubirea mea că există, ieri mai puțin ca astăzi și mâine mai puțin ca astăzi. În glasul iubirii este gingășie și mă topesc de dorul glumelor noastre. Chiar dacă ești tristă sau nervoasă câteodată tu le lași toate acestea departe pentru că simt și știu că mă iubești pe mine întocmai cum te iubesc eu pe tine. Pentru că ne iubim în fiecare zi prin gesturi și prin fapte noi nu avem nevoie de Valentine’s day pentru a ne arăta iubirea. Ne demonstrăm iubirea în fiecare zi până în ceasul morții noastre. “

După ce ai citit scrisoarea ți-aș trimite în timpul zilei un buchet de trandafiri roșii sau alte flori care știu că-ți plac și ție. Seara ne-am întâlni la o cină în care ne-am găti fiecăruia mâncarea preferată și am fi acompaniați de lumânări aromate pe un drum deschis când vei veni de petale de flori. După ce vom mânca și vom bea un pahar de vin roșu ne-am despacheta cadourile primite de la celălalt. Din bucurie și din pasiune ne-am desfăta după pofta corpurilor noastre de la asfințit la răsărit și de la răsărit până la asfințit așa cum este iubirea noastră.”

Atât am știut eu ca să scriu unei persoane feminine care nu există. Dacă cineva are nevoie de aceste rânduri le dăruiesc pe gratis, dar inima mea și tot ceea ce sunt eu le dăruiesc numai unei persoane feminine care va fi dacă va mai dori vreodată ca să vină în viața mea. Mai mult nu știu și nici nu pot ca să scriu căci ea poate nici nu mai există sau încă este prea dezamăgită de iubire. Atunci am dedicat aceste rânduri eu unor inimi care mai cred în iubire căci ea există de la început până la sfârșitul omenirii. Nu are nevoie de o zi specială căci iubire a existat și va exista tot mereu chiar fără gândurile mele habarniste scrise. În rest dragi oameni iubiți-vă tot mereu pentru ceea ce este frumos și bine în lumea aceasta a noastră!

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

One thought on “O scrisoare pentru două inimi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: