Îmi plac


Sunt un om simplu și modest căruia-i place să fie în lumea lui.
Nu-mi plac oamenii care vreau să intre cu bocancii în viața mea și sacaitori. Oamenii care-și țin promisiunile și care au cuvânt și care la urcarea într-un autobuz sau intrarea în magazin lasă femeile prima dată să intre îmi devin prieteni.
PRIETENIILE SCURTE nu mă mai impresionează. Nu-mi plac nici cei care periaza sau lingusesc doar pentru a ajunge în față și nici aceia care nu au cei şapte ani de acasă.
De obicei voi fugi de oamenii care vorbesc urât despre ceilalți şi mă voi ascunde mereu de oamenii care îmi inundă sufletul cu răutatea, invidia şi toxicitatea lor.
În schimb, îmi plac oamenii simpli, care NU uită de unde au plecat şi nici prin ce au trecut de-a lungul vieții .
Îi apreciez pe aceia care ştiu să salute, să mulțumească şi să strângă mâna. Îmi plac oamenii modeşti şi cu suflet frumos. Îmi plac oamenii inteligenți, nu cei care cred că le știu pe toate, dar care nu știu nimic. Oamenii care tot timpul învață și deschid și drumul altora pentru a învăța recomandând cărți.
Îmi plac oamenii buni și emotivi, al căror bun simț nu trece niciodată neobservat. Îmi plac oamenii care citesc, ascultă muzica bună și nu își pierd timpul bârfind pe alții.
Iubesc OAMENII BUNI și pe cei care fac fapte bune.
Iubesc oamenii care îmi zâmbesc sincer și mă întreabă ce fac nu doar din obișnuință, ci pentru că le pasă. ADOR oamenii care își fac timp să-mi răspundă chiar dacă sunt ocupați, care îmi oferă un sfat sincer fără a avea interese.
Sunt un om care iubește tot ce e simplu, bun și frumos. DE RESTUL…IAU DISTANȚĂ.

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: