Iubește pe cine merită acum!


,Am sunat-o dupa 5 ani. Chiar daca pare ciudat , avea acelas numar de telefon si parca astepta sa o sun.
Cand a raspuns m-am cutremurat. Vocea ei era neschimbata si atat de fericita. In fundal se auzeau doi copii vorbind si razand. Dupa ce a spus ,,ALO” am ramas fara cuvinte.
M-am blocat si nu am putut sa spun nimic. Simteam ca sunt fericit pentru ea , dar in acelasi timp parca s-a rupt ceva in mine. Atunci , cu 5 ani in urma ea imi spunea ca ma va iubi mereu. Eu zambeam si ii spuneam ca o sa-si gaseasca fericirea in bratele altui barbat. Chiar daca simteam ca nu ma minte. Pe urma am plecat fara sa ma uit inapoi dar stiam ca are ochii inlacrimati. Dupa acel ,,ALO” am mai stat un pic si am inchis telefonul. Inca tineam aparatul strans in mana cand am primit un mesaj. ,,Buna ! Sa stii ca am asteptat acest apel de la tine. Speram foarte mult sa-ti mai aud macar odata glasul , dar nu a fost sa fie. Din pacate tu te-ai speriat la fel ca si acum 5 ani. Stiu si de ce m-ai sunat. Ai vrut sa stii daca te mai iubesc. – Da , te mai iubesc ! Si nici atunci nu-ti spuneam minciuni. Acuma pot renunta la acest numar. Ramai cu bine ! ” Am sunat din nou a doua zi , dar numarul nu mai era disponibil. Apoi a treia zi , a patra. Degeaba. Au mai trecut 5 ani , pe urma inca 20 dar acel numar nu mai exista iar ea a disparut definitiv. Acum am 50 de ani si sunt singur. Nu am nici macar o pisica langa mine. Tot ce mai am este acel numar de telefon si speranta ca poate intr-o zi o sa raspunda iara………….. Iubeste pe cine merita acum ! Mai tarziu de prea multe ori inseamna niciodata !” ……………..
autor necunoscut..

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: