O iubire rară plină de învățături


.
În anul 2009, Natasha Richardson, pe atunci soția lui Liam Nesson a suferit un grav accident la schi, iar medicii nu au putut să mai facă nimic pentru a o salva.

După zece ani de la tragedie, Liam Nesson și-a făcut curaj și a vorbit despre moartea fulgerătoare a soției sale. Celebrul actor a mărturisit cum a luat decizia de a o decontecta de la aparate pe femeia care i-a fost alături atâta timp.
“Mi-au spus la spital că e în moarte cerebrală și a fost surprinzător când am văzut radiografia…Te-ai lovit la cap și nu știu dacă mă poți auzi, dar vom face așa: te voi duce la New York, unde vor veni familia și prietenii” a spus actorul, atunci când și-a dat seama că soția sa nu mai poate fi salvată de medici. Natasha Richardson a fost transferată la un spital din New York, unde a fost confirmată moartea cerebrală. Cei doi stabiliseră de comun acord să aleagă deconectarea de la aparate, dacă unul dintre ei ajunge în stare vegetativă, scrie presa internațională.

“Pentru mine, ea nu a murit. Am momente, în casa din New York, când aud că se deschide ușa și mă aștept să o văd pe ea intrând, după atâția ani. Am fost puternic afectat de moartea ei, o tragedie ca asta îți zdruncină viața și simți că îți fuge pământul de sub picioare. Nu sunt constant trist, dar am momente în care durerea reapare.
Toată lumea spune că dragostea doare, dar nu este adevărat. Singurătatea doare. Să pierzi pe cineva doare. Confundăm toate acestea cu dragostea, dar, de fapt, dragostea este singurul lucru în lumea asta care poate stinge durerea și datorită căreia te poți simți iar minunat. Dragostea este singura care nu doare.
Ar trebui să fim recunoscători soțiilor. Pentru că viața este scurtă. Trebuie să petrecem mai mult timp cu ele. Să le tratăm bine, pentru că, într-o zi, vom primi un telefon și ne va anunța că… Trăiește și iubește fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Pentru că într-o zi, chiar așa va fi, ultima zi. Profită și trăiește-ți viața! Spune-i alesei tale că o iubești 💗, amintește-i asta în fiecare zi”. – Liam Neeson.💖

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: