Un incendiu în orașul Târgu Mureș


Mesajele RoAlert din nou și-au găsit tonul de alarmare. Sursele oficiale ISU menționează că “Astăzi în jurul orei 13, s-a declanșat un incendiu la un ansamblu de depozite și hale industriale aflate pe strada Mureșului din orașul Târgu Mureș. Din primele informații primite, în zona afectată este o sală de sport și depozite de echipamente electrice ṣi autoturisme. De asemenea, există și un depozit pentru  îngrășăminte chimice, care sunt extrem de inflamabile și cu pericol de explozie. Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste 1000 mp.
Datorită intervenției prompte a echipei de pompieri de la unitatea ISU Mureș, focul a fost localizat prevenind astfel extinderea și amplificarea incendiului. Echipele de pompieri continua supravegherea zonei până la stingerea completă a focarelor ” după cum informează sursele ISU. Nu se cunoaște încă proveniența incendiului și nici daunele materiale înregistrate.

În această ordine de idei putem aprecia încă o dată intervenția pompierilor care în lupta lor desăvârșită cu flăcările obțin un nou succes punându-și viața în pericol. Din primele informații se constată că în acest teribil incident nu au fost implicați oameni. Încă o dată o neglijență, încă neidentificată pune în pericol integritatea zonei precum și a locuitorilor din orașul Târgu Mureș. Sperăm că pe viitor aceste neglijențe, mai ales în privința materialelor inflamabile vor fi evitate mai ales pentru siguranța noastră a tuturor.

Update: Din ultimele informații au fost mobilizate 18 autospeciale din județele Mureș, Harghita, Sibiu și Cluj. La ora 16,45 incendiul era ținut sub control. În același timp nu a fost nevoie de intervenția ambulantelor și a serviciilor medicale. Locul se pare că ar cuprinde instalații electrice sau substanțe inflamabile. Locuitorii zonei au fost avertizați din timp de posibilitatea unei evacuări ceea ce până la această oră nu a mai fost necesară. Fumul de la incendiu a putut fi văzut de pe suprafața întregului oraș și a satelor învecinate. Vom reveni cu detalii.

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: