Femeile sunt mai puternice decât bărbații


FEMEILE SUNT MULT MAI PUTERNICE DECÂT BĂRBAȚII.
DE ACEEA CREATORUL LE-A ȘI DAT NUMAI LOR PUTEREA DE A NAȘTE COPII.
E ADEVĂRAT… foarte rar
veți vedea femei care vor „trage” la sala greutăți după ele și vor împinge la piept cu 150 de kilograme,…ca unii bărbați.
DECI NU MĂ REFER LA PUTEREA FIZICĂ. ACOLO BĂRBAȚII SUNT FRUNTEA…
Însă EXISTĂ o mulțime de FEMEI care „TRAG” după ele copii, soț, casă, masă, servici, cheltuieli, dureri, pierderi, sacrificii, trădări, abuz…și duc în spate infinit mai mult. Adevăratele greutăți nu stau pe un stativ. Adevăratele greutăți sunt cele de zi cu zi.
Asta înseamnă să fii PUTERNIC. Dacă nu credem acest lucru haideți să observăm o femeie. O adevărată femeie și nu un corp de sală și doar atât. Le vedem dimineaţa trezindu-se înaintea tuturor pentru a pregăti copiii pentru școală. De multe ori duce copiii la școală pentru a merge la locul de muncă. De acolo după un program de opt ore ajunge câteodată să scoată copiii de la școală, eventual să-i mai verifice la teme, să facă mâncare, curățenie și să pregătească copiii pentru a doua zi. Pentru a nu spune că mai calcă sau pune haine în mașina de spălat. Între timp mai face și cumpărături pentru ca seara să pregătească gașca pentru următoarea zi. Toată acestea pentru a fi întrebata femeia de către bărbat “dar ce-ai făcut astăzi că nu se vede nimic?”. Nu. Categoric femeile sunt mai puternice decât bărbații. Pentru a nu scrie că o femeie care se respectă merge la un salon de înfrumusețare sau la o sala fitness. Ultima condiție nu este obligatorie pentru că sunt femei care nu au nevoie de o sală fitness pentru a fi femei. Așa că spun că femeile chiar și răcite și cu un asemenea program în zilele noastre sunt mult mai puternice decât bărbații.

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: