Din cutia cu amintiri: Măsurile de apărare a românilor împotriva rușilor (pamflet)


Având în vedere amenințările Rusiei în privința României considerăm că țara noastră este pregătită în cazul unei invazii rusești. Din acest motiv clasa politică este deja preocupată pentru a lua măsuri pentru ca românii să facă față pericolului. În acest sens s-au trimis croitori pentru ca măsurile uniformelor rusești atunci când vor fi staționate aici să fie conform protocolului “vizitați Rusia căci dacă rușii vin în România ei nu mai pleacă “.

Dictonul obișnuit pandemic “vin virușii” a fost înlocuit în mass-media cu “vin rușii”. Mai departe măsurile se extind și pe granița nordica sau estică unde se vor săpa șanțuri de 4 metri adâncime și 8 metri lățime. Gropitele de 2 metri adâncime și 2 metri lățime vor fi săpate numai după venirea rușilor în țara noastră. În continuarea măsurilor de prevenire a atacurilor rușilor, Biserica Ortodoxă deja a stabit cantitatea de aghiazma care va fi împrăștiata peste șanțuri pentru ca Bunul Dumnezeu să impiedice invazia. Avem promisiuni că vor fi aduse și Moaște bune de pupat în fața bombelor și a gloanțelor. Să nu credem că statul român nu va lua măsuri dure. Toți bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani vor fi incorporati obligatoriu. Primele trei luni va consta din pregătirea militară necesară activității de pe front. Antrenamentul va consta din probe din Mortal Kombat, Street Fighter și Call of Duty. Lista metodelor de antrenament rămâne încă deschisă datorită deselor căderi din rețeaua de internet și întârzierea achiziționării consolelor în cazul unui război de o asemenea anvergură. Nu în ultimul rând poate proba cea mai importantă este partea reală în care bărbații, în lipsa pulberei pentru gloanțe se vor lupta cu oponenți având în dotare poșete, truse de manichiură sau pedichiură sau gantere. Uniformele vor trebui să fie mulate pentru ca bravii soldați români să poată să împiedice ca să nu fie și în trend cu moda din războaie. În ranita vor avea ceară de păr sau gel pentru ca vântul și intemperiile vremii să nu le strice și freza în caz de atacuri. Să nu uităm de cremele de piele atât de necesare în cazul schimbării temperaturii. Pentru bărbații mai experimentați vor fi achiziționate și sticluțe de wiskey, țuică sau alte forme de încurajare. Soldații care vor consuma rrom se vor ocupa cu achiziționarea de combustibil rusesc sau materiale bune de fier vechi care vor fi reciclate în scopul scăderii moralului soldaților ruși sau a anumitor avantaje financiare atât de necesare în război. Soldații ruși vor fi întâmpinați de Bianca Drăgușanu, Monica Gabor și alte vedete feminine din show-bizul romanesc pentru o ședere cât mai plăcută pe granițele țării. Să nu uităm că planul de apărare a teritoriului va fi întocmit și de generalul român, Anghel Iordănescu.

Având în vedere toate aceste măsuri considerăm că românii pot să stea liniștiți că în cazul unui atac rusesc brava armată română va rezista. Consolele și partea cosmetica par totuși de încredere. Avem promisiunea și din partea rusă că nu vor intra într-o competiție acerbă cu statul român în privința furatului și distrugerii țării. Ar trebui, spun soldații rușii, ca să mai stea încă 32 de ani după ocupație și tot nu vor avea șanse ca să întreacă politica românească. Vom reveni și cu alte detalii despre măsurile care se vor lua în privința atacului rușilor și cu alte precizări în limba rusă. Vă mulțumim anticipat pentru atenție și Dumnezeu să ne ajute căci altcineva nu prea se pricepe cum să o facă!

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: