Astăzi, 13 Ianuarie


Fiecare dintre noi are curajul să viseze chiar și cu ochii deschiși. În acele momente idealizam o dorință a noastră și parcă o vedem în fața ochilor deja realizată. Oamenii de știință spun că atunci am transmis-o în Univers și subconștientului pentru a se realiza. Numai că nu este de ajuns. Urmează partea înfăptuirii și a consecvenței. Sunt hăituiți de dorința de a renunța la prima piedică, chiar și după a doua și ajungem până la capăt. Majoritatea oamenilor renunță în fața piedicilor și regretă foarte mult timp neîndeplinirea visului lor. Pentru că este mult mai ușor să renunți decât să continui. A continua și a ajunge la capătul îndeplinirii visului ne aduce sentimentul de împlinire sufletească crescându-ne încrederea în noi. Având în vedere că este un vis ar însemna și obținerea mai multor avantaje asupra vieții noastre. Din toate aceste motive cea mai importantă luptă este aceea pe care o ducem cu noi înșine. Odată câștigată bătălia multe vise se pot îndeplini dacă le facem ca să se întâlnească de cele mai multe ori cu consecvența noastră. De restul se mai ocupă Universul, subconștientul și Dumnezeu în ordinea în care dorim noi.

Cu ocazia zilei internaționale a îndeplinirii viselor vă urez ca visele voastre ascunse sau spuse cuiva să se și îndeplinească. Cel puțin astăzi putem ca să visăm că pot fi posibile căci timp ca să regretăm că nu le-am pus în practică vom avea suficient la bătrânețe. Cel puțin să avem grijă de noi ca oameni căci nu are nimeni grijă de noi dacă noi nu o facem!

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: