Cristina Țopescu ca lecție


Despre celebra prezentatoare TV s-au scris multe în ultimii doi ani. Ea s-a născut pe 4 iulie 1960 în Oradea. Era primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie.
Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.
În 1991, ea a revenit în televiziune, după ce a semnat un contract cu cei de la PRO TV. Ulterior, moderatoarea a devenit vedetă Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras din televiziune în aprilie 2013.

În spatele ecranului de fapt se afla un om. Un om cu propriile dezamăgiri și bucurii care odată trecută în umbra micului ecran și-a trăit uitarea. O dramă pe care multe celebrități nu au putut să o treacă. Aproape dintr-o clipă în alta este uitată de oameni pentru a fi înlocuită de o prezentatoare mai tânără. O stirista cu mai multă influență și mai docila care aproba întrebările dictate invitațiilor pentru a nu deranja. Luându-și geanta după ce a prezentat ultima știre, Cristina Țopescu se îndreaptă spre lumea uitării unde nici măcar un copil nu o așteaptă. Vede mame scoțându-si copiii la plimbare, un lux care ei i-a fost interzis. Poate se gândea câte lucruri i-ar fi cumpărat pentru că avea bani mulți și în câte locuri l-ar fi plimbat. Un vis care i-a fost interzis și care s-a transformat într-un câine numit Fix. Numai că așa cum i-a fost luat tatăl, celebrul Cristian Topescu, visul de a avea un copil și Fix a murit de cancer. Din acel moment a deschis poarta casei sale mai multor câini. Cristina Țopescu era cu câinii, postările pe Facebook și fără oameni. Poate că în momentul în care viața sa se scurgea printre mâini se vedea din nou în lumina reflectoarelor, cu un copil brațe și cu tatăl său zâmbind. Numai că toate acestea au dispărut și câinii au început să urle. Acum doi ani în această zi de 12 Ianuarie canalele de televiziune au început să-și amintească de ea. Cristina Țopescu a murit și nici astăzi nu știm de ce, dar într-un fel o înțelegem. Părăsită de oameni, vise sau tatăl ei avea singura alinare câinii. Cristina Țopescu rămâne o lecție pentru toate celebritățile care într-o zi va veni o fată mai tânără sau mai influenta de care vor fi înlocuite pe fotoliul știrilor sau un alt stil de muzică va răsări și ele vor fi uitate. La fel cum au pățit Mădălina Manole, Malina Olinescu și multe altele care au preferat să plece din această lume. Pentru că indiferent cine suntem și cât de sus suntem într-o zi lumea tot ne va uita. Cristina Țopescu cel puțin în ultimele clipe de viață a avut câinii lângă ea, dar restul celebrităților poate nu vor avea nici câini lângă ele în obștescul final. Dumnezeu să le odihnească în pace!

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: