Și bărbații fug…


„Bărbaţii fug de o femeie care li se abandonează cu totul, care îi copleşeşte cu iubire şi li se dăruieşte fără rezerve, pentru că în faţa unei asemenea femei, trebuie să vii cu o masculinitate pe măsură, cu o putere a verticalităţii de excepţie, cu o deschidere plină de curaj faţă de misterele vieţii.

În faţa unei femei capabile să manifeste emoţii cît Universul de mari, tu, ca bărbat, trebuie să creezi spaţiul care să le cuprindă, altfel produc dezastre şi în tine şi în ea. Pentru a genera atât de mult spaţiu cât să cuprindă sufletul unei femei îndrăgostite, nu este chiar la îndemâna oricui! Şi atunci preferăm iubirile călduţe, emoţiile temperate!

Puterea unei femei nu vine din faptul că ştie să trăiască pe picioarele ei, aşa cum au ajuns să creadă mulţi bărbaţi în zilele noastre că ar trebui să fie o femeie. Puterea unei femei provine din faptul că se poate abandona total misterului din propriul ei suflet, se poate abandona cu totul iubirii ca Principiu Etern şi Absolut, se poate abandona emoţiilor copleşitoare şi inefabile.

Fie totuşi ca … în vastitatea lumii, miraculoasele iubiri să înflorească!
Fie ca femeile excepţionale să întâlnească bărbaţi de excepție!
Fie ca orice femeie şi orice bărbat să trăiască o iubire excepţională! Iubirea să ne trezească deopotrivă pe toţi!ˮ (Cristian Țurcanu)

Până la urmă o femeie ușor de cucerit nu merită efortul masculinității. La fel cum nici femeia masculină brutală nu are niciun farmec. Tradus liber bărbaților nu le plac femeile care “se baga în seamă “. Farmecul unei femei este tocmai acela al semnelor pe care știe să le transmită bărbatului. Între ei dacă se instaurează un joc permanent al seducției cuvintele doar deschid drumul spre cunoașterea reciprocă. În același timp cucerirea nu se oprește la primul sărut sau drumul în pat ci continuă atât timp cât între ei există atracție. Un bărbat care iubește va continua să cucerească femeia iubită fără o rețetă anume, dar pe aceleași principii ale cuceritorului. De multe ori cucerirea se realizează prin atitudine, calități morale urmate de aspectele financiare comune și important prin micii detalii. Va continua să-i pună în valoare calitățile și să-i minimalizeze defectele. Pentru că în jocul cuceririi și femeia are un rol primordial. Ea este nevoie să continue jocul și la rândul ei să prezint farmec, feminitate, mister și normal că și ea atrage prin mici detalii. Astfel bărbații fug de femeile ușor de cucerit, care le încalcă masculinitatea și care după oficializarea relației sau căsătoriei nu se mai lasă cucerite. (Atât mă pricep în stadiul actual al cercetării vieții)

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: