Incredibil !!! Știre bombă!


Dramă fără margini în viața unui om. Poate un titlu mai bun ar fi “România este în lacrimi “. Deplângem soarta unui om în fața abuzurilor conducerii sau șefului. În direct avem mărturisirea cutremurătoare a victimei acestui abuz. ” Menționez că am fost obligat de șef să mă trezesc la ora șase dimineața împotriva voinței mele. Să fiu obligat să-mi beau cafeaua și să mă îndrept spre locul de muncă. Am fost indus în eroare, fraierit și abuzat emoțional când ajungând la locul de muncă că nu mi se vor da banii. Cică trebuie în fiecare zi să mă prezint la locul de muncă, să muncesc acolo opt ore, timp de cinci zile la rând și numai într-o zi de la jumătatea lunii următoare voi primi bani. Și acum mi se face rău când mă gândesc la așa ceva. (Plânge). Haideți doamnă că știu cum merg lucrurile în România. Putea să-mi dea banii și fără programul aiurea și fix. Cică opt ore, de cinci ori pe săptămână și numai o dată pe lună primesc banii !!! Haideți doamnă că erau și alte căi, dar pe hoții ăștia nu-i mai satura nimeni. Să mă pună pe mine să muncesc!!! Este strigător la Cer.” “Cutremurător. Într-adevăr domnule, așa este. Ați făcut o plângere către instituțiile superioare, tribunal sau Primărie?” “Am făcut doamnă, dar degeaba. Cică, vezi Doamne, nu poate să dea la toată lumea ajutor social și cineva trebuie să și muncească în țara asta. Dar opt ore doamnă? Eu cum mai am grijă de copii, de caietul de la bar? Sunt și eu om. Am nevoie de timp liber, să votez la alegeri și să pun unde trebuie ștampila.” “Vă mulțumesc foarte mult pentru declarații. Într-adevăr este o drama incredibilă a acestui om. Vom discuta în studio cu invitații despre ceea ce se poate face ca omul acesta să nu sufere diabolicul program de muncă. Sigur este implicarea PSD-ului, PNL și a SRI. Poate sunt oameni cu dare de mână care pot dona sau acorda ajutoare ca oamenii aceștia să nu mai fie obligați să muncească vreodată. Domnule analist …” (s-a întrerupt difuzarea live a emisiunii).

Tratați-l vă rog ca un pamflet neinspirat din viața oamenilor care primesc ajutor social în România și a stilului de presă din mass-media românească.

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: