Femeile


“Taina: femeile sunt cu 90% mai agresive in ultimii ani, am observat cu cata usurinta ataca si lovesc in barbati si in femei de-asemeni. Rar am auzit un barbat care sa umple facebookul cu critica si reprosuri la adresa femeilor. Avem serios de lucru cu noi, noi toti, barbati si femei.
Faceti un test o zi in care spuneti doar complimente si vorbe de apreciere, fara critici, comparatii, judecati, aruncat vina in vreun fel, doar apreciati in continuu si sustineti. Pentru mine aceasta tehnica in care am integrat si rolul de observator, mi-a schimbat fomplet directia si viata.
Femeia are energie dubla fata de barbat( e din nastere ca sa poata aduce copii pe lume!), dar isi face cel mai mare rau cand devine ea barbatul in casa. Eu si alte cateva sute de femei, poate mii deja, am constientizat ca am gresit enorm( eu una mai si simt/ vad energetic de ceva ani cum se intampla lucrurile!!) luand pe ” a face”, ” a decide”, ” a initia” ca primordiale, cand de fapt ” a fi”, ” a simti” si ” a crea” sunt energii primordiale in femei.
Nu e nimic de condamnat, nu ne-a invatat nimeni, nu a existat o invatatura care sa se predea in scoala despre asta, dar cand am aflat si am inceput sa fac schimbari, transformarile au fost evidente si aducatoare de pace si de Iubire la un nivel la care nici nu sriam ca e cu putinta pe Pamant!
Dragi femei si deagi barbati, sa ne lasam partenerii liberi sa fie cum simt, sa ne respectam reciproc, sa ne apreciem, sa ne sustinem si sa ne comunicam ceea ce simtim, dar si ceea ce avem nevoie, este esential in cuplu.
Iubirea este despre a darui si a te retine( a nu face excese in nicio directie, cu nimic!), altfel iesi din Divin si pornesti mecanismele de autodistrugere( =suferinta!) si este foarte dureros si periculos pentru tine si cei din jurul tau.
E timpul sa alegem 100% cu sufletul, nu mai este deloc despre minte, Iubirea manifestata inseamna sa inlaturi orice forma de egoism si sa faci totul pentru a crea fericire in tine si in jurul tau.
Fara energia Bucuriei, nu vom ajunge nicicum la Dumnezeu, sunt treptede urcat si etape clare de parcurs ca sa ne putem desavarsi in Iubire. Nu este alta Cale, la Dumnezeu ajungem doar daca avem un nivel curat de Iubire in manifestare.
Nu mai este nici despre ce ne zice mintea, nici despre ce scoatem pe gura doar ca sa zicem ceva, acum este despre a ne folosi de tot ce stim, avem si patrundem spre a fi din Inima cu toata fiinta, nicicum despre ce ne dicteaza mintea, care e indrumata de programe mentale, 80% egotice si atotdistrugatoare.
Eu una ma uit la barbati si constientizez cum i-am ” castrat energetic” noi femeile, cand ei nu voiau decat sa fie apreciati, respectati si iubiti, ei fiind oglinzile noastre perfecte!”
Sursa: Georgeta Light via Alexandra Șerban

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: