Scurt text de agățat femei pe Facebook pentru bărbați


Scurt ghid de agăţat pe Facebook:

 1. Send her a friend request, bitchez luv friend requests. Dacă ţi-a dat accept, e clar că te vrea (in mintea ta), mai rămâne doar să stabiliţi când şi unde.
 2. Trimite-i un mesaj in care să-i “mulţumeşti pentru accept”. Aşa va vedea ca eşti un adevărat domn, cu toate manierele la tine.
 3. Fă un tur virtual prin pozele ei. Dă cel putin 50 de like-uri succesive(s-o scoţi din minţi până te injură, orice reacţie e mai bună decat nimic!), se va uda până la genunchi să vadă toate notificările alea.
  4.Lasă-i câteva photo/ gif, commenturi. Tot la poze, că tot ce-a postat in rest e de umplutură. Poate fi şi text, dar alege-ţi cu grijă cuvintele. “Frumoasă”, “superbă”, “irezistibilă”, “sexy”, “atrăgatoare” “mirabolantă” şi la final din nou “frumoasă”…poate nu s-a prins din prima, sunt cuvinte care nu dau greş niciodată (sau te afunzi singur) şi eşti câştigătorul unui block. Tocmai pentru cât sunt de profunde, ştii doar că… sexul frumos apreciază asta…(a nu se uita, uneori sexul frumos… gândeste!!!)
 4. Da-i add pe nişte grupuri dubioase in care eşti membru…”nu cu membru”. Astfel, se va simţi inclusă şi pusă pe acelaşi piedestal cu tine, chiar dacă ştie că eşti bărbat şi… implicit, superior!
 5. Comentează-i foarte personal la postări (repet, doar la poze, dacă nu eşti in stare să spui ceva credibil!), dă-i senzaţia că vă cunoaşteţi de-o viată .
 6. Mai trimite-i un mesaj, tot aşa, ca şi cum aţi fi vorbit deja cu orele inainte. Foloseşte-te de “măi”,(e ca şi cum v-aţi bea cafeaua impreună) . Dacă vrei s-o-ntărâţi şi mai rău bagă-i semnul ăla cu degetul …ălaa, de zici că sunteţi camarazi de război, prefă-te că nu ai timp de ea şi de cuvinte scrise pe de-a-ntregul. “Bună, c mai fc?” e un exemplu potrivit, păstrează forma şi fă analogii.
 7. Postează-i ceva in privat, caută chestii romantice… cafeluţe, flori, muzică, bombonele sau trendul de sezon “o poză la membru gol” o poţi asezona cu un leuştean, mărar, sau o sarma… dacă eşti bărbat cu caracter… aşezi şi podul palmelor lângă exemplar!…privirea ei iţi pare atâât de virgină, sigur va leşina in fata ecranului
 8. Da add la toată lista ei de prieteni, să ştie că eşti sociabil şi că vrei ceva serios (sau eşti in căutare de posibilităţi).
 9. Repetă paşii până raspunde, sigur e doar o strategie dacă te ignoră. Sau are prieten, asta e singurul motiv pentru care te-ar refuza o femeie. Singurul, iţi spui tu!!

Lated edit: fuuuuck, am uitat de poke, ţonţonei şi bazbuzuci! Există ceva mai ingenuu şi mai delicat?! Vorba aia, un poke la vremea lui face cât o mie de cuvinte stâlcite-n fel şi chip…fi-v-ar sărbatorile poveste 😁😁😁 (text preluat)

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: