Eu la sfârșitul anului 2021


Ultimele zile dintr-un an ne duce de multe ori într-o analiză a anului care urmează ca să plece. Rememoram persoane și evenimente făcând o sinteză a noastră.
Anul 2021 a început cu entuziasm și se încheie cu o speranță. Fie că am plâns sau am râs senzațiile noastre uită partea negativă păstrând peste timp aceea bună. Am pierdut oameni sau am plecat noi și dacă am câștigat alte persoane face parte din simfonia vieții. Dacă am jignit sau am fost jignit am și încurajat sau am fost încurajat trecând peste toate ca apa unui râu. Pietrele sunt stările noastre negative, însă asemenea apei cu bucurie le-am străbătut ajungând tot mai departe. Am iubit și am fost urât ajungând în negura timpului aceste sentimente transformându-se în lecții valoroase pentru viitorul care va veni. Am cunoscut cărți care fiind citite pot părea multe, însă cum cunoașterea nu are limite putem spune că sunt prea puține. Alătur de cărți am avut vise care s-au transformat în scrum întocmai pentru ca scânteia sufletului să le facă să renască și vor renaște de câte ori va fi nevoie până când se vor îndeplini. Pe drumul dintre vise am alergat ca sport, după fluturași, păsări sau caramele și tot nu a fost de ajuns. Am avut o boală a sufletului și a trupului și ea rămâne astăzi doar o amara amintire. Căzând din cauza bolii unii dintre noi întocmai pentru a ne ridica iar și iar și iar. Unele persoane dragi nu și-au mai revenit și pe o cale amară și plină de lacrimi au devenit stele care ne veghează tot timpul. Ele pun și o vorbă bună către Doamne Doamne pentru a ne face viața mai ușoară și putere atunci când se va face grea. Am cheltuit bani și i-am pus deoparte văzând și luna și soarele în aceeași zi.
Sunt multe aspecte pe care anul 2021 le-a adus, dar ceea ce este cel mai important este că nu ne-a luat pe noi pentru a ne transforma în pulbere și țărână trupească și sufletească. Într-un final părerile, trăirile, senzațiile sau sentimentele din anul acesta nu vor dispărea transformându-se în amintiri.
Ca întotdeauna când începe ceva nou ne scuturăm de trecut și ne uităm spre viitor. Din acest motiv sper ca anul 2022 să ne aducă entuziasm, speranță, bucurie, bine pentru fiecare om așa cum îl dorește și să fie ca la finalul anului să nu avem regrete și nici dezamăgiri. La mulți ani frumoși, sănătoși, cu bunătate și surprize plăcute!

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: