Teoria Conspirației (pamflet)


Având în vedere că locuitorii din România, printre calitățile lor au două caracteristici, conspirația și rebeliunea considerăm că părțile sale acestea trebuie să fie scoase în evidență. Prin urmare vom enumera mai multe teorii ale conspirațiilor care afectează viața locuitorilor. Le vom prezenta aleatoriu după cum urmează:
1. Nu există mizerie și igienă. Este de fapt o teorie a producătorilor de săpun, șampon și a celor care administrează rețelele de apă pentru a ne menține curați. Astfel trebuie să rămânem murdari pentru a nu face jocurile mârșave ale acestor centre de interes obscur.
2. Nu există întuneric. Există doar o acțiune murdară a producătorilor de becuri de a-și vinde produsele și incapacitatea noastră indusă intenționat din exterior de a vedea lumina.
3. Nu există măsele cariate și dureri de dinți. Este doar o conspirație a producătorilor de pastă de dinți și a stomatologilor de a ne lua banii.
4. Nu sunt relevante kilogramele în privința aspectului fizic al unei persoane. De fapt ideal corpul nostru dorește ca să fim grași și inactivi,  dar suntem fraieriti de medicii nutrionisti și de sălile de fitness pentru a ne lua banii. Să nu uităm de producătorii de alimente care intenționat ne vor slabi.
5. Nu există dependență de țigări sau alcool. Există doar anumite produse ilegale introduse în tutun și alcool pentru a ne face să le consumăm.
6. Noi nu ne îmbolnăvim. Este doar o minciună inventată de medici și de producătorii de medicamente pentru a ne lua banii.
7. Munca îmbolnăvește. Ea este doar o activitate nocivă a angajatorilor de a ne șantaja cu bani pentru a face lucrurile pe care ei nu vor să le facă.
8. Pandemia de Covid a fost inventată pentru ca producătorii de măști să-și vândă produsele și ca fabricanții de vaccinuri să le testeze pe oameni. Să nu uităm rolul primordial al actualei clase politice și a lui Raed Arafat în toate aceste demersuri diabolice.
9. Nu există model de educație occidental care să funcționeze. Modelul care este nevoie ca să fie preluat în toată lumea este acela românesc. Toți elevii trebuie să treacă clasa, indiferent că știu sau nu știu și să rămână cât de mult pot analfabeți. Profesorul trebuie să dea note numai cu aprobarea scrisă a părinților dacă ele scad sub nota 9(nouă). Eventual părinții nu sunt prea ocupați cu postarea pe OLX a testelor de salivă sau orice altceva mai trimite către școală DSP sau Ministerul Educației și Cercetării.
10. Nu există model de viață occidental și respectarea legii. Modelul de viață demn de urmat este acela românesc în care putem fenta legile după propriul interes. Viața se desfășoară după propriul buzunar și modul fiecărei persoane de a descurca în viață.
11. Nu există iubire. Există doar femei care vor banii bărbaților și bărbați care vor femeile numai pentru sex. Restul poveștilor amoroase sunt pentru 14 februarie, Dragobete și fraiere sau fraieri.
12. Naționala României de fotbal nu joacă slab. Celelalte echipe de fotbal naționale au o incapacitate incredibil de neinspirată de a se ajunge la nivelul și priceperea jucătorilor români.
Astfel sper că ne-am dat seama că celelalte popoare vor cu orice preț ca să distrugă România și se folosesc de orice mijloace pentru a obține acest lucru. Până atunci cel puțin noi să avem grijă de noi locuitori din România!

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: