Caut parteneră


Caut partenera pentru Revelion 2022-2023. Masa și dansul vor avea loc la mine acasă. Dețin garsonieră confort II la periferia orașului, încălzire cu “reșou” din BCA, atmosferă potrivită spiritului de Crăciun, cu pom artificial de aproximativ 75 cm, împodobit cu o instalație cu 5 muzicuțe si 100 de beculețe.
Meniul este haiducesc, fiecare ce aduce, aia mănâncă. Din partea casei, ofer o pungă de covrigei și o portocală înainte de ora 12, o crenguța de vâsc pentru sărutul de la miezul nopții și 4 petarde mari. Șampanie nu avem, dar am încărcat două sifoane. Surprizele se vor ține lanț, de la programul artistic de dansuri populare din toate zonele țării, la glume, ghicitori, beatbox cu căciula-n gură și alte nebunii. În caz că se va lua lumina (foarte probabil, pentru neplată), dețin două lumânări mari de botez cu aprindere manuală.
Am costume de baie pentru amândoi și zonă “selfie” în bucătărie, special amenajată cu poster din Thailanda 120×120 și papagal împăiat de pus pe umăr, ca să pară mai real. Pozele trebuie făcute de cel care are brațul mai lung, să nu apară în cadru tigăile și banda adezivă plină de muște.
-Notă importantă: nu primim cu plugușorul, ultima dată mi-au dat cu biciu’ în frunte, semnul este încă vizibil.
-Altă notă importantă: telecomanda de la televizor o țin eu.
Programul se va încheia pe la vreo 2-3, după care întind recamierul, bag doi
tabureți sub el și ne băgăm la somn sau nu (după caz).
Aștept cu nerăbdare să-mi scrieți și (obligatoriu foto) pentru că nu vreau să spună vecinii că umblu cu mascații! (Text preluat)

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: