O ușă deschisă este un semn de iubire


Motto-ul zilei:
✍️Oricât ar fi de tristă vieţuirea,
Oricât ar fi de sumbru şi de greu,
Să nu uităm că leacul e Iubirea
Şi lângă noi rămâne Dumnezeu.Un om avea o pasăre în casă. De câte ori era mai trist se ducea lângă cușcă și se descarca… întotdeauna se simțea mai bine după ce făcea asta.

  • Într-o zi, după mulți ani de trăit împreună, i-a spus păsării:
  • Dragul meu prieten, ai fost un tovarăș fidel în viața mea. Dintre puținii care nu m-au părăsit niciodată…cere-mi orice și îți voi da.
  • După un timp, și pe neașteptate, s-a auzit o voce:
  • Dacă mă iubești, lasă mereu ușa deschisă. De-a lungul acestui timp ai uitat să o închizi de câteva ori și nu am plecat niciodată. Mărturisesc că mi-a plăcut să fac o plimbare prin casa ta , dar m-am întors. Întotdeauna am închis ușa cu grijă ca să nu-ți pară rău. Sunt aici și voi fi… dar a fost atât de bine că ți-am câștigat încrederea!
  • Mi-e teamă că dacă las ușa deschisă, nu te mai întorci…
  • Știi, dacă o fac este pentru că nu sunt eu cel care merită increderea ta. Doar cu ușa mereu deschisă vei ști dacă te prețuiesc sau nu. Nu o ușă închisă garantează că două inimi au același destin. Fără libertate, nu există iubire. Doar o privire bolnavă. Cine rămâne doar pentru că ușa este închisă sau îi este frică de ce se poate întâmpla după plecare… nu te iubește. *Omul a deschis ușa prietenului său și nu a mai închis-o niciodată. Pasărea zbura uneori și s-a întors, mereu… îi plăcea să fie liber și să merite încrederea celor care o iubeau. Aripile ei i-au servit să zboare, să plece și să se întoarcă.
    I-a plăcut acea casă, compania prietenului sāu și libertatea de a avea întreaga lume. 🙏O ușă deschisă este un semn de iubire.”

Text preluat!

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: