Salvați femeile!


Luis Fernández, actor și scriitor din Venezuela, a lansat campania: “Salvemos a las mujeres” (Să salvăm femeile), uite cât de corect și de frumos este:

  1. Femeile trăiesc din dragoste. Oferiți-o din belșug. Sărutările de dimineață și un “te iubesc” la micul dejun le mențin frumoase și parfumate toată ziua. O îmbrățișare zilnică, vorbind cu ele este ca apa pentru ferigi. Nu o lăsați să se deshidrateze.
  2. Flori: Și acestea fac parte din meniu. O femeie care nu primește flori se ofilește repede și dobândește trăsături masculine, cum ar fi bruschețea și comportamentul dur.
  3. Habitat: Femeile nu pot trăi în captivitate. Dacă este în cușcă, va fugi sau va muri înăuntru. Nu există lanțuri care să le lege, iar cele supuse cuștii își pierd ADN-ul.
  4. Respectă natura: Nu suporți PMT (tensiunea premenstruală)? Căsătorește-te cu un bărbat. Femeile au menstruație, plâng pentru orice, le place să vorbească despre cum a fost ziua lor, să discute despre relație. Dacă vrei să trăiești cu o femeie, fii pregătit pentru asta.
  5. Nu-i îngrădi vanitatea: Este în firea unei femei să își vopsească unghiile, să se rujeze, să petreacă o zi întreagă la salonul de înfrumusețare, să colecționeze cercei, să cumpere o mulțime de pantofi și genți, să petreacă ore întregi alegând haine într-un centru comercial. Înțelegeți toate acestea și susțineți-o.
  6. Creierul feminin nu este un mit: O femeie fără creier nu este o femeie, ci un simplu obiect decorativ. Unii îți vor arăta că au mai multă materie cenușie decât tine.
  7. Nu o pune în umbră: Dacă vrei să fii un bărbat grozav, ai o femeie alături de tine, niciodată în spate. În acest fel, când ea strălucește, tu te vei bronza. Totuși, dacă ea se află în spate, vei lua șuturi în fund.
  8. Acceptă: Și femeile au propria lor lumină și nu depind de un bărbat pentru a străluci. Prietene, dacă tu crezi că femeile sunt prea scumpe, enervante sau complicate, EȘTI UN OM SĂRAC!
    Femeile sunt o binecuvântare.

Femei, imprimați-o și puneți-o la capul patului, astfel încât să o puteți citi de fiecare dată când vă treziți. (Text preluat)

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: