Ei trăiesc printre noi


 1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el, pe care scria: E gratis, il vrei, ia-l acasa.. 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. Si-a dat seama ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta, asa ca a decis sa schimbe cartonul: Frigider de vanzare cu 100 ron.A doua zi cineva l-a furat! Ei traiesc printre noi!!!!
 2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste cunoscuti cand deodata cineva a strigat: Uite o pasare moarta! Unul dintre ei si-a indreptat privirea spre cer si a intrebat: unde, unde?
  Ei traiesc printre noi!!!
 3. Cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat-o pe agenta imobiliara in ce directie este nordul, motivand ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat Soarele rasare la nord? Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare la est de ceva timp, ea a dat din cap si a zis: Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea!
  Ei traiesc printre noi!!!
 4. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul sapatamanii trecute, cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde, pentru ca era in mers…
  Ei traiesc printre noi!!!
 5. Vecina mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta, in caz ca ramane blocata, din cauza unui accident. Il tine in portbagaj.
  Ei traiesc printre noi!!!
 6. Mergeam pe strada cu un coleg de birou cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un lantisor pana la cercelul din ureche. Colegul meu m-a intrebat: Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?” A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceiasi distanta una de cealalta,
  indiferent de directia in care va intoarce capul…
  Ei traiesc printre noi!!!
 7. Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport, asa ca am mers la biroul de bagaje pierdute si i-am spus functionarei de acolo, ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune.
  Dar, m-a intrebat ea – avionul dumneavoastra a ajuns?
  Ei traiesc printre noi!!!
 8. Cand lucram la o pizzerie, am observat un barbat care a comandat o pizza mica, la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: Lasa, in 4 felii, nu cred ca imi este atat de foame incat sa mananc 6 felii.
  Da, ei traiesc printre noi!!!
  Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!” (Text preluat)

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

3 thoughts on “Ei trăiesc printre noi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: