Melodia învinsului în dragoste


De multe ori văzând un film sau citind o carte despre iubire găsim un final fericit unde o ea și un el împlinesc iubirea lor. Numai că sunt povești în care alții sunt îndrăgostiți de ea sau altele de el și rămân dezamăgiți în urma cuplului fericit. Într-o zi ar fi nevoie să se scrie și povestea inimilor frânte și înșelate în urma unor astfel de iubiri. De mic am descoperit muzica lui Julio Iglesias și cuvântul “perdedor” mi-a adus din nou în atenție povestea învinșilor din dragoste. Pentru toți aceia dintre noi care s-au simțit vreodată așa las următoarea melodie. Poate așa inima găsește și ea bucățile prin care devine încet și treptat un întreg. Audiție plăcută inimi frânte!

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

4 thoughts on “Melodia învinsului în dragoste

  1. Îl ador pe Julio. Iar clipul ăsta “vorbește” multe. Din păcate e… ca-n viață. Uneori nici nu știm când iubim și când nu. După cum sunt iubiri care trec proba timpului… chiar dacă unilateral, nu tocmai reciproc.
    O seară limpede!

    Liked by 1 person

    1. Îți mulțumesc frumos pentru rânduri! Sunt momente în care iubim și dorința de a iubi sau nostalgia unor timpuri trecute frumoase petrecute cu o anumită persoană. Iubirea, cineva spunea acest lucru, este ca o floare. Este nevoie să fie udata în fiecare zi reciproc. În caz contrar se ofilește și dacă nu este reciprocă ne ofilim odată cu ea. O seară plină de liniște sufleteasca!

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: