Învață să te odihnești, omule!


Învață să te odihnești, omule !!!
Nu trebuie să le faci pe toate, nu trebuie să fii cel mai tare de la muncă, super angajat, omul care se sacrifica pentru ceilalți, super profesionist…

Atunci când corpul tău va fi epuizat, vor fi PUȚINI care își vor aminti că ai încercat să fii alături de ei, punându-te pe ultimul loc!
Așa că, învață să te odihnești mai mult și să-ți pese mai puțin. Ieși din casă, aranjează-te, ascultă muzica preferată, mergi la plimbare, mergi sala de sport, cumpără-ți o înghețată, du-te la salon, odihnește-te, îmbracă-te cu hainele care îți plac, fii tu, ai grijă de tine, iubește-te , și fă-o exclusiv pentru tine!
Angajatorul te poate concedia oricând, prietenii te pot înlocui dacă nu le convine ceva, copilul tău va crește, soțul/soția pleacă uneori, casa se va murdări din nou, dar tu, poate nu vei mai avea o a doua șansă că să fii fericit/ă!
Sursa: internet

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: