Aceste locuri


Nimeni nu apartine acestui loc. Dar pentru moment suntem aici, si pentru moment trebuie sa fim aici total, intens, si trebuie sa facem acest moment pe cat de frumos posibil. Trebuie sa ne traim propria viata ca un dans, ca atunci cand plecam, oricine vine dupa noi, sa afle ca oamenii care au fost aici nu au fost oameni obisnuiti; au lasat flori si mirosuri frumoase; au lasat ecourile cantecelor lor si dansurilor lor; au lasat urmele pasilor lor in aur pur de douazeci si patru de carate. Nu este ghinion ca suntem musafiri.
Este o mare sansa – ca planeta, Existenta a fost atat de generoasa, atat de buna, de iubitoare, de toleranta, ca te-a primit sa fii aici. Lasa urma ta. Se poate sa fii plecat, dar rasul tau poate ramane dupa tine. Se poate sa fii plecat, dar dansul tau ramane dupa tine. Se poate sa fii plecat, dar felul in care ai trait va crea vibratiile sale; si asta va ramane oamenilor in viitor, cu multumire ca ei au mostenit o planeta minunata si o rasa umana minunata.
Osho

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: