“Soția mea nu face nimic toată ziua!”


P: Ce faceti pentru a va castiga existenta, domnule Gheorghe ?
S: Eu lucrez la o banca.
P: Sotia ta?
S: Nu lucreaza. Ea e casnica.
P: Cine pregateste micul dejun pentru familie?
S: Sotia mea.
P: La ce ora, in general, se trezeste sotia ta?
S: Ea se trezeste devreme pentru ca pune masa,pune mancare la copii la scoala,se asigura ca sunt bine imbracati si pieptanati,daca au luat micu dejun,daca s-au spalat pe dinti si daca si-au luat toate lucrurile pentru scoala.
P: Cu cine merg copiii la scoala?
S: Sotia mea ii duce la scoala.
P: Dupa ce duce copiii la scoala , ea ce face?
S: In general cate ceva prin oras, cum ar fi: plateste facturile sau se opreste la magazin. Apoi se intoarce acasa si pregateste mancarea. Serveste masa, ordoneaza prin bucatarie dupa care se ocupa de spalatul hainelor si curatenia in casa. Doar stii cum e.
P: Seara, cand te intorci de la birou, ce faci?
S: Ma relaxez, normal. Pai sunt obosit cum am lucrat toata ziua la birou.
P: Ce face sotia ta seara?
P: Ea pregateste cina,serveste pe copii si pe mine, spala vasele, mai ordoneaza inca odata prin casa. Apoi pregateste copiii pentru culcare, le da lapte cald cum le place sa bea, verifica daca s-au spalat pe dinți…Dragi bărbați care mai sunteți soți dacă aveți o soție care mai și muncește valorati-o. Este cel mai bun exemplu că soția este stâlpul casei atunci când ea se îmbolnăvește sau lipsește de acasă. Ea este angajata doar la locul de muncă nu și acasă. Dacă în tot acest proces noi, ca bărbați o ajutăm nu pățim nimic. Din contră dovedim că ne respectăm soția și familia. Ieșirile cu prietenii pot să aștepte sau privitul la televizor sau orice alte activități, dar ea ar putea face aceste lucruri și pentru un alt bărbat. Noi, bărbații în schimb greu mai găsim în ziua de astăzi soții adevărate care să fie gospodine și mame în adevăratul sens al cuvântului pentru a nu spune că mai și lucrează. Respectați-le până nu va fi prea târziu !

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: