Din cutia cu amintiri: Sfaturi


În primul rând pentru a avea o viață total sănătoasă mancati toate grasimile posibile. Shaorma, hot-dog, mâncarea de la Mcdonald nu trebuie să vă lipsească din meniu. Cel puțin la două zile trebuie să le consumati. Vă va salva de o viață sănătoasă. De asemenea ideea este este să mancati ca spartii. Consumati în acest sens numai mâncăruri prăjite cu ulei de floarea soarelui sau cu unsoare de porc. Mai mult mancati sarmale cât de multe și mămăligă cu tocăniță cu cât mai multă grăsime. Puneți smantana și ulei mult. Nu este o glumă. Numai așa ajungeți în Paradis sau în Infern. Cât de multă pâine mai ales aceea care se face ca guma de mestecat. O găsiți în hypermarket-uri din belșug feliata. Beti bere în fiecare zi cel puțin doi litri. Dacă nu vă place berea sunt bune orice băuturi carbogazoase cel puțin în aceeași cantitate. Cu cât veți consuma mai mult zahăr veți fi mai fericiți. Nu aici pe Pământ ci în lumea de dincolo, dar veți fi fericiți. În acest sens consumati prăjituri, cel puțin o jumătate de tavă, în special cele pe care le găsiți în hypermarket-uri. Sunt bune ciocolatele , bomboanele, dar numai de la un kilogram în sus. De asemenea snaks-uri, cel puțin câteva pungi pe zi, chipsuri și de asemenea cartofii feliati pe care-i puteți praji. Cu cât mai mulți prăjiți în ulei cu atât veți avea asigurat un loc în Rai. Nu uitați de alune sau semințe. Ca și beneficiu le puteti da și medicilor stomatologi de lucru. Un fapt și mai important și de reținut. Nu faceți mișcare! Dacă v-ați dus până la magazin sau la lucru cu mașina sau autobuzul este suficient. Nu faceți excese. Să nu vă treacă prin gând cumva să mergeți la o sală de fitness. Este o prostie. Acolo vă vor prosti și vă vor lua banii și veți slăbi și veți arăta bine pentru ei. Pentru voi este bine să fiți cât mai grași cu putință ca să nu zică lumea că nu aveți ce mânca. Ascultați ce zice lumea, îmbrăcați-vă cum zice lumea și comportati-vă cum zice lumea pentru că vă vrea binele. Doamne ferește să vă comportati cum vreți voi din toate punctele de vedere că lumea vă judecă și nu se cade. Trăiți viața lor nu a voastră.
Nu vă spun că veți muri de Covid 19 dacă veți face acest lucru. Trebuie în aceste vremuri să respectați meniul de care s-a scris, să vă uitați la televizor și să credeți chiar tot ce se spune și să intrați în panică. Vine Apocalipsa de mâine dacă nu o fi venit deja. Nu uitați să nu cumva să purtați mască și trebuie să vă trăiți viața așa cum era înainte de pandemie prin care vă adunați unul lângă celălalt chiar imbratisati, Dumnezeu iubește iubirea aproapelui și bisericile nu s-au redeschis întâmplător, și să nu credeți că există Coronavirus. Este o glumă a “Organizației Mondiale a sănătății “, a lui Johannis și a lui Orban pe care voi nu trebuie să o credeți. Și totuși aceste rânduri ar trebui să te mobilizeze popor român că prea faci lucrurile invers decât ar trebui. Măcar în privința lor să fi rebel dacă altfel nu poți. Și totuși există Coronavirus și trăim cu el. Păcat că nu lucrează și cu inteligența că de modestie chiar trebuie să țină cont subsemnatul. De parcă ar mai conta modestia în ziua de astăzi….

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: