Pisica înviata


Sharon Fox, în vârstă de 53 de ani, și fiica ei Lauren au fost foarte îngrijorate când iubita lor pisică pe nume Sidney a fugit brusc de acasă și nu s-a mai întors.

Au fost și mai supărate când cineva le-a spus că a văzut cum pisica lor a fost lovită de o mașină și că trupul lui Sydney a fost apoi dus la o groapă de gunoi și aruncat undeva acolo.

A fost în 2016 în orașul Brandon, County Durham, Anglia.

Și recent, Sharon a primit un telefon și i s-a spus că… i-au găsit pisoiul Sidney, era în viață, sănătos. A fost găsit pe stradă la 12 mile distanță de casa lui Sharon.

Pentru această femeie, vestea găsirii pisoiului a fost un adevărat șoc.

„L-am plâns pe Sidney când a dispărut. Și când ni s-a spus cum a murit, ne-am imaginat cum zăcea mort pe marginea drumului.

Și când această femeie a sunat și a întrebat: „Tu ești proprietarul pisicii lui Sidney?” La început am crezut că este o glumă foarte proastă. Dar s-a dovedit că a verificat microcipul pisicii găsit și acolo erau indicate adresa noastră, numărul de telefon și numele meu ”, spune șocată Sharon Fox.

După aceea, femeia i-a dat lui Sharon adresa ei și în curând Sharon s-a dus la ea acasă și a văzut pisoiul pe care la recunoscut imediat ca fiind Sidney. Era chiar el, un pic ponosit, dar viu și în stare destul de normală.

“Femeia aceasta salvează adesea pisici de pe străzi și când l-a găsit pe Sidney, el era sălbatic și precaut în preajma oamenilor.”

Sharon și fiica ei Lauren i-au mulțumit femeii și apoi l-au adus pe Sidney acasă, și au început să-l răsfețe cu bunătăți și multă grijă.

“Când ni s-a spus că o pisică care semăna mult cu Sidney a fost lovită și ucisă de o mașină, ne-am simțit groaznic. Nici măcar nu aveam corpul lui de îngropat, au spus că a fost aruncat într-o groapă de gunoi. Acum sunt foarte supărat pe acești oameni, pentru că Sidney a fost în viață în tot acest timp”.

În cei trei ani de viață pe stradă, Sidney și-a pierdut mai mulți dinți și și-a dobândit mai multe cicatrici pe față într-o luptă cu alte pisici. Avea și o buză ruptă grav, dar acum totul s-a vindecat.

“Suntem foarte fericiți că în sfârșit este acasă. Primește multă mâncare delicioasă și îmbrățișările noastre. Nu-l vom mai lăsa niciodată să iasă pe stradă.” (Text preluat- Adrian Prisăcariu)

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: