Salvați-vă (pamflet)


  Dragi români, fac un apel disperat, trăiți-vă vara. Guvernul român precum și mai mulți medici, fiind astrologi de meserie și prieteni la cataramă cu câteva vrăjitoare rrome, au anunțat că din luna septembrie va veni, odată cu zborul păsărilor călătoare, Apocalipsa. Îmi pare rău că nu am am înțeles exact data și ora, dar cred că vor veni reveni cu detalii. Nu treceți cu vederea această știre bombă, chiar nucleară sau cu hidrogen și trimiteți cât mai aveți timp un Amin și Doamne ferește de atâta prostie. Noul virus se va numi Capvid 22,varianta update de toamnă, care va infecta și pe cei care au mai fost infectati. Nu va scăpa nimeni de o asemenea boală, cu excepția celor inteligenți și cu capacitatea de a discerne informațiile, dar și aceste persoane sunt foarte rare. Odată cu venirea Tulpinei africane și braziliene această boală se va răspândi pe zi ce trece cu infectari, precizează zvonistica, cu 20 de milioane de oameni pe zi. În cazurile mai grave, persoanele infectate vor cădea prin gropi sau vor bubui, chiar mai puternic decât economia României. De Capvid 22 nu vom scăpa nici într-un infinit de ani, vorba marelui om de știință Alfred Einstein. Mai mult ea se va răspândi și în școli, iar ministrul Educației, Cercetării și Inovarii a anunțat că nu vor mai fi trei scenarii, verde, galben și roșu ci doar unul negru, fiind arborat steagul negru pe fiecare școală din România. Chiar și online vom respecta scenariul negru și normele de securitate în privința bolii Capvid 22. Până atunci recomandă autoritățile române ca fiecare persoană să se relaxeze cât de mult se poate, să-și trăiască viața și ca să se ducă, aproape toată luna august, în concedii pentru ca infectarea să înceapă la timpul precizat în luna septembrie.
  Singurul antidot folosit împotriva bolii Capvid 22, descoperit de cercetători, este de a citi cât mai mult, de a nu ne uita la televizor la televiziunile politice și de ne bucura de vară și natură cât de mult se poate. Mai mult să luăm o doză de optimism și să ne reamintim că am mai trecut noi și peste alte valuri de boli, anunțate apocaliptic în vara anului trecut. Binenteles că nu este nevoie ca să credem ultimul alineat pentru că și rândurile acestea sunt un pamflet. Oare până unde este pamfletul?

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: