Citatul zilei de 21 Iulie


Orice om daca-i cinstit, recunoaste ca spera sa aibe succes. E o ipocrizie sa spui domnule, nu ma intereseaza.. eu imi vad de treaba mea, nu, toata lumea vrea succes. Am observat insa, pe baza d experienta, ca aceia care sunt obsedati detemasuccesului de obicei rateaza, sau chiar cand il au..sunt nefericiti. De unde rezulta ca e ceva in reprezentarea noastra despre succes care nu este integral satisfacator. Chiar cand ai succes, iti dai seama ca ai o multime de alte motive sa nu fii integral fericit. As spune mai intai ca trebuie sa ne ferim sa identificam succesul cu fericirea. Exista fericire si independent de succes, exista oameni de succes nefericiti, una la mana, in al doilea rand, cred ca succesul se obtine ca si fericirea, mai curand daca apare ca efect colateral decat ca tinta, obsesiv haluginatorie. Auzi nu vreau sa incerc sa relativizez ideea de succes, ideea de cariera, ideea de efort, vreau doar sa spun ca, cred ca trebuie sa te uiti foarte atent la ceea ce tu numesti greselï. (Osho)

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

One thought on “Citatul zilei de 21 Iulie

  1. Eu zic ca succesul vine cand muncim si ne vedem de treaba noastra, nu atunci cand alergam dupa el. Am avut o prietena care ma innebunea cu dorinta ei de succes, lucram la aceeasi firma si eu eram bine vazuta, am plecat din firma dupa 10 ani ca am vrut o noua provocare si seful mi-a spus ca ii pare rau cand ii pleaca oamenii buni. In schimb, prietena mea obsedata de succes a fost fortata sa isi dea demisia, asa de “bine” isi facea treaba.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: