Ciudățeniile vieții


Este ciudat câteodată cum un simplu eveniment meteorologic ne zdruncina din temelii dorințele noastre. În acel moment am ajuns să ne întrebăm retoric “ce este important?”. Răspunsul totuși a venit simplu “ideea este să nu încerci să-i înveți pe ceilalți. Eventual exprima-le un punct de vedere ” și așa am renunțat la a face live-uri. Oricum nu mă regăseam în ele. Un tâmpit în plus pe Tik Tok și YouTube. Scuzați-mă de autoironie, dar nu mă pot abține. Mai departe “nu mai scrie poezii. Prea multă sensibilitate te stoarce din punct de vedere emoțional și vei crede că te și pricepi”. Bleah! “Deja o iei razna. Pe bune!”. Apropo încă nu am înțeles în ziua astăzi ceea ce înseamnă normal sau anormal. Mă scuzați că umblând la sală nu-mi postez musculatura pe aici. Aș avea mai multe admiratoare decât tot încercând să-mi postez pătrățelele intelectuale. De asemenea “nu mai posta pe grupurile din orașul Târgu Mureș crezându-te deștept. Oamenii sunt prea proști și te raportează. Cel puțin tu ești conștient că ești prost. Ei..”. Vorba lui Cheloo când l-a jurizat pe Mihai Tasici la IUmir, autoironic cu faptul că era gras “automutilare spirituală și intelectuală”. Mihai cel puțin a făcut fericită o femeie când s-a despărțit de ea pentru că în sfârșit și-a oficiat relația cu cel mai prieten al lui care era indian. Oricum indienii venerează vacile. Acum eu unde găsesc un indian? Mie cel puțin îmi place să cred sau să mă mint că sunt balonat de la stresul învățatului. A saisprezecea oară dau același examen și aștept de fiecare dată un rezultat diferit. Deci aici este autoironia. Numai că metodele didactice active, pasive și semiactive sau itemii obiectivi, semiobiectivi și subiectivi nu așteaptă. Ah! Nu ați auzit de ele? Stați liniștiți nici învățământul fără asistență din partea directiunii unei școli sau inspecțiile didactice nu a auzit. Oricum pentru a învăța aceste rânduri superbe și a deveni tot un suplinitor nepriceput față de un titular, care nu a dat un examen de douăzeci de ani, atotștiutor este nevoie de timp. Apropo și paulom81.com am vrut să-l desființez. Poate ar fi o idee și ar trebui să mă concentrez pe lucruri mai importante și anume realitatea. În orașul Târgu Mureș dacă vă întrebați nu este nimic nou. Un raliu pe străzile orașului unde Mihai Leu a rănit doi copii cu care a ieșit la suc după aceea. Iubitul nostru primar a interzis raliul. Sincer nu am înțeles de ce. Eventual ca să nu mai bea Mihai Leu suc. Câteva accidente cu victime prin satele mureșene Ernei sau Saulia. Deci nimic nou sub soarele dogoritor al unei după amiezi de duminică. Poate iar vine furtuna în după amiaza aceasta.

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

4 thoughts on “Ciudățeniile vieții

 1. Eu zic să nu-ti mai faci atâtea gânduri ori probleme. Mergi înainte cu scrisul despre ce îți place ori intriga.
  Poate live-urile n-au mers toate bine (deși primul a fost chiar bun, fiind spontan, deschis, direct)…..dar dacă ție îți place să asterni un vers…de ce să te împiedice vreun ciot?
  Curaj, gânduri bune și visurile să prindă viață!

  Liked by 1 person

  1. Îți mulțumesc mult. Am examen de titularizare și sunt fffoarte stresat și sunt cu ideea că pierd prea mult timp în virtual. Oricum îți mulțumesc frumos pentru susținere și apreciere! Tot binele din lume!

   Liked by 1 person

   1. Bafta și spor la examen! El să fie pe primul loc. Virtualul….doar când ai timp, nu e și n-ar trebui să fie o prioritate.
    Succes în toate!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: