Din cutia cu amintiri: Dragă Pfizer


Am dreptul ca să fiu nemulțumit. În primul rând, dintre toate vaccinurile din România, cu excepția acela al prostiei, am ales Pfizer pentru că mi se acordau mici. Pe lângă acestea, sunt profund dezamăgit de vaccin pentru că nu am primit muștar. Deviza “Micii salvează România” nu a mai fost valabilă în cazul meu. Gustul și savoarea lor, pot să înlăture eventualele efecte adverse. Am tot sperat că voi primi conserve, făină și hârtie igienică, dar tot degeaba. Cu adânc regret, îmi dau seama ce firmă neserioasă este Pfizer. Nici cip-ul nu a fost de calitate și nu am simțit mângâierea blândă a lui Bill Gates. Ca să-mi exprim dezamăgirea, am ajuns și la faptul umilitor de a nu vedea oameni tratați cu halba de bere. Toată povestea mi se pare strigătoare la cer și extrem de revoltătoare. Până la urmă singurul vaccin autentic a fost acela al promisiunilor false și nici măcar contaminat cu Covid nu am fost pentru că am ajuns ca să scriu aceste rânduri. În ce stare sunt, judecați singuri, dragi tovarăși și pretini!

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

One thought on “Din cutia cu amintiri: Dragă Pfizer

  1. Mie mi-au zis niste asistenti de la sectia Covid ca vaccinul e apa de ploaie… Eu spun ca totul a fost o manipulare grosolana a maselor.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: