De ce a pierdut România cu Muntenegru? (Pamflet)


Explicațiile înfrângerii României la fotbal cu 0-3 cu Muntenegru ar fi după părerea noastră următoarele:

1. Iedi Iordănescu a uitat să pupe iconițele tatălui său, Anghel Iordănescu.

2. Vara nu este ca iarna pentru naționala României. Mai ales că iarna România nu joacă fotbal. Este adevărat că nici în restul anotimpurilor, dar totuși s-a jucat în luna iunie partida aceasta.

3. Dacă Muntenegru nu înscria trei goluri se termina 0-0 și puteam introduce autobaza și temporizarea.

4. Nu a fost consultat în privința primului unsprezece al României și nici la pauza partidei Gigi Becali.

5. Ne-au furat arbitrii. Este cauza principala a înfrângerii mai ales că este evident că naționalele puternice ale Europei nu doresc ca echipa României să ajungă nici în fazele superioare ale “Nations League” și categoric nici la “Campionatul European”. Anumit echipe joacă slab în preliminariile competițiilor și foarte bine în cadrul turneelor finale ceea este cazul României. Un complot pus la punct de Soros împreună cu PSD.

6. Tactica a fost greșită. În primul rând jucându-se 11 la 11 era suficient să dăm un gol mai mult decât adversarul pentru a câștiga partida. Dacă ne doream mai mult victoria și la 0-2 arbitrul valida golul lui George Pușcaș cu totul altul era rezultatul. După aceea aruncându-ne toți în atac inclusiv din tribuna înscriind un gol puteam juca la 0-0 până când pe final forțând victoria înscriam golul decisiv. Vorba vine fiind Gheorghe Hagi în tribune oricând la vârsta aceasta putea să alerge mai mult decât jucătorii români și să înscrie.

7. Mingea fiind rotundă și jucând 11 la 11 puteam să introducem și din tribuna al 12-lea jucător pentru a împinge de la spate la propriu vreun jucător pentru a înscrie. Aveam sau nu aveam mingea trebuia să tragem la poartă.

8. Jucătorilor români aseară nu le-a plăcut golul. Pentru a nu spune că poarta Muntenegrului a fost intenționat micsorata de coaliția mai sus amintita.

9. Cred că jucătorii români sunt mobilizați și focusati pentru partidele următoare mai ales că vor pune capul în pământ, vor munci mai mult și vor da totul pe teren pentru a câștiga. Aici ne referim la mașini, case și orice mai este nevoie.

10. Înaintea partidei nu a fost invitat în nici măcar un studio al unei televiziuni CTP, Cristian Tudor Popescu, pentru a prefața partida și a vorbi și de Simona Halep.

11. Personal sunt încă optimist în șansele României de a termina pe locul întâi. Războiul din Ucraina se va extinde și în Finlanda, Muntenegru și Bosnia Herțegovina și naționala noastră va termina pe locul doi. Totuși va putea disputa un baraj pe care, motivându-se exemplar băieții noștri, îl vom câștiga. Poate va izbucni și o pandemie forțând și celelalte echipe să se retragă.

12. La intervenția mai multor state superioare României s-a cerut ajutorul naționalei pentru a juca partide adevărate. Astfel în cadrul chiar “Neisans Lig” vom disputa derby-uri cu naționalele din Gibraltar, Republica Moldova, Malta, San Marino și Insulele Faeroe. Nu suntem siguri de victorie, dar cel puțin avem o șansă în plus.

13. Este Marte Retrograd și jucătorii naționalei României nu au fost în ziua lor bună mai ales că jocul cu Muntenegru a avut loc după ziua de 13 urmat și de o echipă de soare. Toate astrele s-au organizat împotriva României.

14. De ce nu?

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

4 thoughts on “De ce a pierdut România cu Muntenegru? (Pamflet)

 1. La inspiratul tău PAMFLET 🙂
  eu adaug cu REGRET :

  FOTBALUL din ROMÂNIA de când Burleanu cu ai lui au ajuns la conducerea FRF 😦
  și Iorgulescu cu ai lui au ajuns la conducerea LPF 😦

  a CĂZUT , CADE și va CĂDEA ” pas cu pas” în GROAPA de GUNOI a ISTORIEI !!! 😦 😦 😦

  Alioșa .

  Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: