Nu a existat. Există iubire


De multe ori ca oameni în ziua de astăzi afirmăm că nu există iubire. Este fals. Există iubire. Nu ar trebui să considerăm că din cauza unor oameni care pur și simplu nu au fost capabili să o simtă pentru noi că nu există. Nu mi-am propus să vorbesc de dragostea ca în filme sau dragostea vieții mele. Visele și filmele în majoritatea cazurilor bat realitatea. Există iubire peste tot numai că trebuie să o observăm. Există bunătate, afecțiune sau grija pentru alte persoane. Unde nu lăsăm iubire nu vom fi amintiți . În locurile unde nu construim cu iubire ceea ce construim nu va fi trainic. Dacă transmitem iubire semenilor mai devreme sau mai tarziu vom primi iubire. Transmitem iubire animalelor și ne-o vor returna inzecit. Vom trimite o iubire necondiționată. Nici florile nu cresc în locurile unde nu există iubire. Ceea ce este viu este declanșat din iubire și energie pozitivă. Să nu ne afișam în lume fără să ne iubim pe noi. Să nu iubim ca egoistul ci ca omul altruist. Este acel om care transmite o iubire necondiționată fără a aștepta ceva în schimb. Să ne iubim zeul dacă vrem. Să-i spunem Dumnezeu dacă vrem să poarte un nume sau dacă nu dorim acest lucru să-l lăsăm anonim. Este vorba de a crede sau a nu crede sau tradus de a iubi sau a nu iubi. Multe persoane spun că a iubi este costisitor în perioada contemporană. Să nu ne căutăm motive pentru a iubi. Iubirea se simte sau nu se simte.
Doar așa ne va ține minte lumea că ați existat pe acest Pământ. Se va știi că a existat o persoană care a iubit. Mai mult nu mă pricep nici eu. Nici măcar Cupidon cu săgețile lui nu ne mai nimerește prea des. Sau da?

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: