Pasiunea pentru tenis


Fiind ziua a sasea din saptamana orice om care desfasoara o activitate tinde sa se relaxeze .Cel mai bun mod de relaxare este de obicei un film, o iesire in natura sau intr-un bar sau chiar un eveniment sportiv. Eu am preferat ultima optiune. A fost unul dintre cele mai importante evenimente din tenisul modern romanesc. O micuta tenismena isi juca sansa in prima finala a unui turneu de Grand Slam tocmai in captala Frantei. Credeam ca nu va avea sanse si va fi o partida scurta ca multe altele feminine de la Roland Garros.. Nu am fost departe de adevar din pacate.A pierdut, dar in ce stil a pierdut !!! A fost invinsa dupa o partida intensa desfasurata pe timpul a trei ore , dupa rasturnari de situatie . A fost un real dramatism intre micuta noastra romanca si un fost si poate viitor numar unu mondial care a stiut sa joace mai bine momentele cheie.Numai ca nu trebuie sa-mi para rau pentru ca SIMONA a luptat . A luptat pana la ultima picatura de energie sau ultima pictura de sudoare .Pentru asa ceva o admir si am tot respectul pentru ea. Si nu am tinut cu ea numai pentru ca este romanca ci pentru ca i-a tinut o rezistenta darza Mariei Sharapova si nu in ultimul rand pentru ceea ce a trezit in mine. Timp de trei ore nu a mai nici existat ziua de maine si nici de ziua ieri , nici pofta de mancare . A existat doar SIMONA HALEP . Mie mi-ar parea rau sa se opreasca aici . A urcat o noua treapta in clasamentul mondial pe locul trei ceea ce ar trebui sa o indemne sa lupte mai departe pentru ca poate. A fost aproape de parca putea sa puna mana pe trofeu si poate data viitoare cu putin noroc va reusi sa-l stranga la piept si sa-l ridice sus, sus de tot spre cer . Eu, ca simplu amator de tenis, iti multumesc SIMONA HALEP pentru aceste trei ore .

Din acea zi Simona Halep a câștigat două trofee de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon și ne-a adus atâtea bucurii. Numai că în viața unui sportiv sunt urcușuri și coborâșuri și chiar la vârsta de 30 de ani poate încă să ne aducă multe împliniri pe plan sportiv. Succes Simona Halep!

Published by PaulOviM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: