Blogul “Lumea lui Ovi” împlinește astăzi un an de zile


Am pornit acest blog acum un an de zile în ziua de 15 mai a anului 2021. Luând lecții de gramatică și în tot ceea ce privește exprimarea de la un distins suflet, fidelă corectoare și obiectivă, am început să-mi exprim gândurile sau părerile. Oamenii, așa cum le este menirea lor pleacă, dar lasă în urma lor urmele unui blog. Pornit și din dorința de a mă îmbogăți de fapt m-am îmbogățit sufletește. Crezând că voi deveni celebru am ajuns să devin faimos pentru mine pentru că sunt sau cel puțin vreau să fiu un anonim al gândurilor, senzațiilor și părerilor sale. Fără a mă considera atotștiutor am rămas la fel de modest ca acum un an. Mi-am dezvoltat faptul de a nu mă interesa cine mă caută pe google și ceea ce citește. Dacă cineva poftește în “Lumea lui Ovi” găsește același om simplu, cum de fapt doresc să fiu cu gândurile sale, recenzii ale unor cărți, cu mult iubita mea istorie sau alte păreri. Din acest motiv mulțumesc celor 30000 de vizualizări, 16000 de vizitatori și a aproape 9000 de aprecieri. În tot acest timp am postat aproape 1400 de articole pornite din drumurile mele. Fiind la ceas aniversar mulțumesc și persoanelor care m-au raportat sau înjurat. Fără ele poate acest blog s-ar fi oprit la un moment dat. Așa sunt în a 366 zi în care scriu consecutiv articole. De fapt aș vrea să mă prezint fara a mă mai ascunde. Numele meu este Moldovan Paul Ovidiu, profesor suplinitor de istorie la nivel gimnazial în județul Mureș și cu pasiunea cărților, a antrenamentelor de la sala de fitness 18 gym și a alergatului. În rest sunt un om care a împlinit 40 de ani, poate prea visător sau sensibil, dar întotdeauna cu multe planuri și dotat cu ambiție și cu entuziasm. Mai mult degeaba aș mai spune pentru că ar însemna să ies din umbră unde îmi place să stau și să continui să scriu așa cum știu și pot eu. La capitolul mulțumiri se cuvine să mulțumesc din suflet și celor 125 de urmăritori de pe WordPress și persoanelor deosebite cu care mai dialoghez aici. Dacă vă place “Lumea lui Ovi” sunt mai mult decât onorat. Vă apreciez și vă sunt recunoscător pentru ceea ce puteți să fiți dragi cititori ai lumii mele, “Lumea lui Ovi”.

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

6 thoughts on “Blogul “Lumea lui Ovi” împlinește astăzi un an de zile

  1. La mulți ani…ție și blogului! Să fie cu spor, inspirație, emoție (e și ea foarte importantă) și cu folos sufletului tău, în primul rând.
    Mulțumiri pentru momentele dăruite aici!❤

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: