Fără mască!


Până în ziua de 8 martie a anului curent începând de acum doi ani acesta era sloganul locuitorilor din România. Orice altă problemă din țara noastră nu mai exista în afara măștii. Prin urmare ziua de 8 martie a anului 2022 este trecută în calendar ca și ziua eliberării de mască. Nu chiar la fel ca ziua de 23 august a anului 1944 când a început eliberarea de armatele sovietice prietene și după aceea tovarășe de sub jugul hitleristo-horthisto- fascist. Numai că odată cu eliberarea de mască termenul de pandemie a fost înlocuit cu putindemia dacă putem scrie în acest sens. Practic transmiterea clară de autoritățile statului că numărul de 1000 de infectați pe zi înseamnă că nu mai există pandemie. De asemenea că învățământul online se va mai putea realiza de școli numai în condiții speciale. Oamenii ciudați percepuți de societate sunt aceia care și în spațiul public mai poartă masca și ca mijloc de prevenire a Sars Covid 19 ,dar și persoanele care o mai percep ca un articol vestimentar. Persoanele care au certificat verde și deci vaccinați consideră că au doar o urmă în plus pe umăr și hârtii pentru a cita vox populi “care nu se știe niciodată când vor fi de folos”.

În aceste condiții în China din cei peste 500 de viruși existenți unul dintre cei mai rebeli s-a trezit să facă ravagii în orașul Shanghai pentru a-l închide. Cu alte cuvinte un nou val al bolii va porni în scurt timp spre continentul european. Dacă facem un scurt istoric de acum doi ani în termen de maxim o lună Sars Covid 19 va ajunge în România. În acele momente ar trebui ca președintele României, Klaus Johannis să spună din nou la televizor că intram din nou în stare de alertă și că masca va deveni obligatorie. O întrebare simplă se ridică în această posibilă situație: după ce au spus oamenilor că nu mai există pandemie și că masca nu mai este obligatorie ea cum va deveni obligatorie? Vor fi paznici la intrarea în magazine înarmați cu bastoane care vor obliga oamenii ca să poarte mască căci altfel nu o vor purta nici măcar sub nas. Pe trotuar și în locurile publice vor curge iar valuri de amenzi persoanelor care nu vor purta mască la fel și pe mijloacele de transport în comun.

Cu alte cuvinte statul român va da apă la moară persoanelor care cred în privința Sars Covid 19 că datele infectaților și victimelor sunt falsificate și că boala de fapt este o conspirație. Este mai mult decât ciudat cum războiul din Ucraina a ascuns pandemia, scumpirile curentului electric și a gazelor. Aici chiar ajungem să credem că lanțul evenimentelor menționate precum și scumpirile presupuse ale combustibilului nu sunt întâmplătoare și că folosesc, în care ordine dorim, unor cercuri oculte mondiale. Pentru a nu menționa de războiul psihologic din această perioadă de doi ani și de consecințele sale. Oricum sperăm că toate aceste evenimente se vor opri aici, dar părerea noastră este că vor urma și alte consecințe care-și vor pune amprenta în mod deosebit pe traiul zilnic al oamenilor de rând. Care sunt aceste consecințe va rămâne de văzut în perioada următoare și dacă într-adevăr evenimentele au un lanț al lor și dacă este și trofic între state și sistemul lor economic sau financiar.

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: