O gândire masculină sănătoasă


Într-o noapte soția mea dormea liniștită lângă mine. Mă pregăteam să sting lampa de veghe și să o îmbrățișez , dar dintr-o dată am primit un mesaj pe Facebook. Așa că m-am gândit să văd cine a fost…
Era o femeie, mi-a trimis un salut iar eu, neștiind cine este am întrebat-o; “CINE EȘTI?”
Ea a răspuns: AMINTIRI? SUNT MONA, SA ȘTII CĂ NU TE-AM UITAT NICI ACUM, MA GÂNDESC LA TINE MEREU… AM AUZIT CĂ EȘTI CĂSĂTORIT, EU SUNT SINGURĂ.
(În acel moment, m-au răscolit niște amintiri ciudate. Era fosta mea iubită. Era o fată frumoasă și elegantă, am iubito mult, eram topit după ea… Ne-am despărțit pentru că, ea a petrecut o noapte cu cel mai bun prieten al meu, după ce la cunoscut chiar de ziua mea. Ea doar a profitat de bunătatea mea și de faptul că o iubeam nebunește.)
Am închis conversația pentru a mă asigura că soția mea doarme.
M-am uitat la ea, dormea adânc după o zi obositoare de stat cu cei 2 copii și treburi prin casă .
Când mă uitam la ea, am început să mă gândesc:
Ea este femeia ce îmi e alături de opt ani, este mama copiilor mei, este femeia ce mi-a jurat iubire și fidelitate veșnică, este femeia ce niciodată nu mi-ar face rău.
Este departe de casă, de familia ei, nu are prietene, pentru că își vede doar de ale casei și are grija enormă de familia ce am întemeiato.
Când se enervează sau când este tristă de multe ori nu are pe nimeni să o ajute și să o facă sa se simtă bine, de multe ori sunt prea concentrat cu munca și uit de nevoile ei, cu toate că ea mereu e acolo pentru mine… grijile ei față de familie sunt nelimitate, ma iubește cu sufletul curat, îmi oferă un viitor sigur, a renunțat la ea pentru a da naștere , este mamă pentru copii mei, și zilnic mă mângâie și mă sărută pe frunte. Îmi spune ca familia pentru ea este RAI. Chiar dacă nu are timp pentru ea nici măcar 10 minute din zi, seara când vin acasă , câteodată la miezul nopții… ea mă așteaptă cu brațele deschise!🤗
Mă uitam la soția mea și nu mă mai puteam opri din plâns… Am pus mâna pe telefon și în momentul acela am dat block, gândindu-mă că soția mea este Unica femeie din lume care merită toată atenția mea!❤
M-am întors către ea, am îmbrățișat-o puternic și am dormit la pieptul ei. Pentru că sunt un BĂRBAT , un bărbat care nu își înșeală soția și nu își DISTUGE familia PENTRU NIMIC ÎN LUME. ❤Respect acestor,,Bărbați” ! Și da existăm!

Sursa internet

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

14 thoughts on “O gândire masculină sănătoasă

 1. Excelent. Dacă e chiar vorba despre tine aici…Respect!!! Bravo! ( asta înseamă inclusiv ca s-au rezolvat problemele despre care scriai în alte postări și ea a revenit la tine…..ai grija de ea și de voi!)

  Liked by 1 person

 2. Am găsit, întâmplător, textul și prin alte locuri…postate acum o lună, sau două. Pune sursa: Internet la toate cele care nu-ți aparțin. E mai ok așa.

  Liked by 1 person

   1. Doamne ferește. Nici nu mi-am propus, nici n-as putea „sa fac bani cu blogul”….ce se vede uneori pe lângă postări sunt reclamele pe care ți le impune wordpress-ul. (dacă la ele te gandeai)

    Liked by 1 person

   2. Ideea principala este de a scrie. În rest mă gândeam dacă poate să devină profitabil, dar nu aceasta este baza blogului meu.

    Like

 3. Nu cred, nu ma pricep la domeniu. Ce îți pot recomanda e să pui Sursa atunci cind nu e textul tău. Pentru că aici am avut un dialog ca si cum ar fi fost textul tău….și nu era. Si nu e corect.
  Vezi că unele comentarii ale mele nu le-ai aprobat…..pt public apar doar răspunsurile tale, nu și ce am scris eu… cine se uita, nu înțelege nimic.
  Gata, nu-ti mai dau sfaturi, nu te mai deranjez….nu e cazul, mai ales că nici eu nu ma pricep prea bine.
  Numai bine!

  Liked by 1 person

  1. Poate nu le-am aprobat din neatenție, iar în rest chiar nu este o problemă dacă m-ai corectat. Primesc oricând sfaturi căci nici eu nu mă pricep. Sunt în lumea aceasta de blog de anul trecut din 15 mai așa că-ți poți da seama că nu mă pricep prea bine. În rest este o plăcere să schimb păreri cu tine, dar cum crezi tu sau simți nevoia..

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: