Optimismul din a opta zi a noului an


“În Noul An:

 1. Fiecare zi transform-o într-o lecție interesantă și importantă. Nu uita, cum ne trăim zilele, așa ne trăim viața.
 2. Alege oamenii lângă care te motivează și te susțin în dezvoltarea ta! Suntem suma oamenilor cu care contactăm.
 3. Alege să te dezvolți și să crești pentru a te putea bucura pe deplin de ceea ce îți poate oferi viața! Viața e așa cum ne-o facem noi.
 4. Trăiește frumos fiecare clipă, amintirile create sunt adevărata moștenire ce o lăsam. E important un început frumos, dar e memorabil un sfârșit glorios.
 5. Dă-ți importanță și redescoperă-te, analizează-ți punctele tale forte și vezi ce ai de îmbunătățit. Devino cea mai bună versiune a ta și încetează să te compari cu alții.
 6. Nu-ți fie frică să visezi… gândește-te la dorințele tale ascunse, la ceea ce demult visai să obții și Crează oportunități pentru a reuși.
 7. Depășește-ți limitele prin a învăța continuu și a atinge scopuri mari. Fă din excelență un mod de viață.
 8. Antrenează-te să obții rezultate maxime cu efort minim folosind strategic abilitățile ce le deții. Nu ai mai mult de 24 ore, dar poți obține mult mai mult dacă înveți formula succesului strategic.
 9. Cunoaște-ti valoarea, nu te subestima! Dacă vrei să zbori ca vulturii, nu scurma cu găinile 😂🤣!
 10. Focusează-te pe ideile mărețe și nu fi sensibil la bârfe! Construiește propriul tău imperiu din pietrele și bolovanii cu care ai fost atacat.
 11. Adoptă o lista a principiilor și valorilor Tale! Oamenii disciplinați, gândesc disciplinat și acționează disciplinat.
 12. Păstrează-ti stilul și brandingul personal! Fiecare se dezvoltă atât cât investește în sine și Dăruiește iubire și profesionalism celor ce îți împărtășesc viziunea.”
  (Text preluat de la dr. Ecaterina Moga via Cabinetul de Nutriție din orașul Cluj-Napoca)
 13. Puțin optimism și o atitudine frumoasă nu strică niciodată și nici nu ustură. Mai ales că suntem într-un an, din păcate, din nou pandemic ar fi nevoie să încercăm să vedem frumusețea vieții oricât de grea ar fi câteodată. Oricând putem găsi un motiv de a lupta sau de multe ori să fim indiferenți la problemele ei. Pentru restul lucrurilor să citim glume și cărți, să cântăm chiar dacă ceilalți o să creadă că am luat-o razna, să vedem natura, un pic de sport condimentat cu o vată pe băt, ceva pentru a ieși din tipar și un duș revigorant sunt chiar drăgălașe. ( de la mine)

Published by PaulOvidiuM

Cand n-am mai avut nimic de pierdut, am castigat totul. Cand am incetat sa mai fiu cine eram, m-am gasit pe mine insumi. Cand am cunoscut umilinta, chiar si atunci, mi-am continuat drumul si am inteles ca eram liber sa-mi aleg soarta. Paulo Coelho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: